Biciklis gyerekülésbe mekkora gyereket lehet ültetni? És milyet javasoltok akinek már van?
Figyelt kérdés
9,5 hónapos a babóka,és teljesen stabilan ül kb 2-3 hónapja.2010. ápr. 11. 11:33
1/4 anonim válasza:
már ültetheted ha stabilan ül. nekünk ilyen müanyag ülés van aminek magas a háttámlája meg van lábtartoja. szereti a kisfiam. használtan kaptuk ezért nemtudom a márkát bocsi
2/4 anonim válasza:
Nekem 8 hós volt mikor először ült bele, azóta is imádja. Mi egy sima átlagos műanyagot vettünk aminek állítható a lábtartója és hátra lehet feltenni.
Jó bringázást!!!
3/4 anonim válasza:
Szia! Nekem 1 éves a lányom, én még csak most kezdtem el vele bicajjal járni, de pl. barátnőmnek 10 hónapos volt a lánya ők már akkor tekertek. Mi használtan vettük, elég gyakori úgy látom, kék és sárga, más márkába nem is láttam ilyet. Többféle van ezekből is, van olyan is amit kimondottan túrázáshoz van, de ezek baromi nehezek és dupla annyiba kerülnek. Ha újat akarsz venni akkor pedig bicikliboltban érdemes, ott még a bringára is rászerelik.
4/4 anonim válasza:
Viheted már nyugodtan, van olyan ami dönthető egy kicsit,az még nem is terheli a gerincét. Én most akarok venni, nézegettem már a neten, kétféle tipus van, a csomagtartóra rögzíthető és a vázra, a vázra az jobb,mert az nem annyira fapados,mert rugózik benne a baba. Amiket én néztem a bellelli és a hamax, ezek sztem jók. Árban 10.000.-20.000 Ft között vannak átlagban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!