3 vagy 4 kerekű kocsi? Quinny jó amúgy?
Figyelt kérdés
ALapból a 4 kerekűre szavaznék, de találtam 3 kerekűt, pont amilyet szeretnék, de nem tudom, mennyire biztonságos?
Nekem nem tűnik annak, de nem volt még tapasztalatom babakocsikkal, szerintetek?
Quinny márkájú, azok jók?
Köszönöm a segítséget
2016. márc. 17. 21:16
11/12 anonim válasza:
Quinny buzz babakocsit tervezünk venni, barátnőméké volt, nagyon szerették, most hogy kinőtték eladják. Nekem nagyon tetszik, egyik ovistársunk anyukája is ezt a fajtát használja már a 4. Gyereknél. Nekik bevált. A két nagyobb gyerekemnél is 3 kerekű babakocsink volt, az elsőnél abc desing, a másiknál meg talán pierre cardine. Mindkettőt imádtam hogy 3 kerekű!
12/12 A kérdező kommentje:
megvettem végül, ez is quinny buzz 3 :) csak lábzsákot és szúnyogvédőt kell még majd vennem hozzá
2016. márc. 23. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!