ABC Design Cobra vagy Mamba? Esetleg Quinny kocsi? Tudnátok segíteni tapasztalatokkal?
Sziasztok! Ezeket a kocsikat néztem ki, de nem tudom, melyik lenne jobb. ABC Designon belül Cobra vagy a Mamba jobb? Valakinek van tapasztalata ezekkel a kocsikkal? De már olvastam azt is, hogy a Quinny tartósabb kocsi, az ABC-k pedig nem. Viszont a Quinny Speedinek kicsi a bevásárlóhálója, illetve az sem tetszik, hogy az ülés csak egy irányból helyezhető fel.
Tudnátok nekem segíteni tapasztalatokkal? Másmilyen kocsit is javasolhattok, ha van valami, ami nektek nagyon bejött! (Szempontok: terepen is elmenjen, ne legyen nagyon nehéz kocsi, legyen pakolható a bevásárlóháló, és ha lehet, az ülés 2 irányból feltehető legyen, illetve állítható tolókarmagasság. ) Tudom, tökéletes kocsi nincs :)
Szia! Nekem Mamba van, most a második gyerekkel használom, eddig semmi baja nincsen, én szeretem. Nagyon jó, hogy olyan nagy a kosara alul, rengeteg mindent lehet belepakolni. Ami talán nem olyan jó benne, hogy szélesek a kerekei. Egy ismerősömnek volt olyan babkocsija, aminek elöl 1 nagy kereke volt és ő azt mondta, hogy jobb elöl a kicsi kerék, mert olyan kocsija is volt. De ez lehet egyénfüggő is, ki mit szeret! Nekem ez az egy babakocsim van/volt (kivéve esernyőkocsi), szóval nem tudom mással összehasonlítani, de elégedett vagyok vele.
Remélem segítettem! :)
Köszönöm szépen a válaszodat! :))
Még annyit kérdeznék Tőled, hogy milyen terepen használod a kocsit? Pl.elmegy-e a kocsi nehezebb terepen, télen ha havas a járda, illetve tömegközlekedsz-e vele, ha igen, nagyon nehéz a tömegközlekedés ezzel a kocsival? Előre is köszönöm :))
Szia! Bocsánat, csak most néztem, hogy még kérdeztél, de lehet, hogy már vettél is azóta babakocsit.
Mivel falunk lakunk elég sokat használom rázós terepen, és jól megy, télen is lehet tolni. Tömegközlekedni nem szoktam, így azt nem tudom, hogy milyen, de ettől vannak jóval nehezebb kocsik is, ez nem olyan vészes szerintem.
Azt nem írtam a múltkor, hogy azért nekem jobban tetszik a Quinny, ha most vennék szerintem ilyet vennék, de valami jó állapotú használtat, mert egyébként nagyon drága!
Köszönöm, nagyon aranyos vagy, hogy így utólag is válaszoltál! :) Képzeld, pont ma lett meg a babakocsink, végül a Cobra mellett döntöttünk, ezt is használtan, de újszerű állapotban szereztük be, mert ez sem olcsó. A quinny is szép kocsi, mondjuk én a speedit néztem ki, ami hasonló, mint a cobra, de mint írtam, kisebb a bevásárlóhálója, és az ülést nem lehet megfordítani. Mondjuk szerintem kinézetre is a cobra szebb :)
Sokáig gondolkodtam, hogy mamba, vagy cobra legyen-e, én a cobrát választottam, viszont egy ismerősöm mambát vett :))) Szerintem mindkettő jó kocsi lesz :)
Köszi mégegyszer, hogy írtál! :)
Nekem a Quinny Buzz tetszik. A Speedynél tényleg nem jó, hogy nem lehet megfordítani az ülést. Én az e-bayen vettem a mi kocsinkat újonnan 2 éve, kb. fele annyiért mint a Brendonban volt. Csak azóta sjnos már megszűnt ez a cég.
Sok boldogságot kívánok nektek a babához!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!