Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » 3 vagy 4 kerekű kocsi? Quinny...

3 vagy 4 kerekű kocsi? Quinny jó amúgy?

Figyelt kérdés

ALapból a 4 kerekűre szavaznék, de találtam 3 kerekűt, pont amilyet szeretnék, de nem tudom, mennyire biztonságos?

Nekem nem tűnik annak, de nem volt még tapasztalatom babakocsikkal, szerintetek?

Quinny márkájú, azok jók?

Köszönöm a segítséget

2016. márc. 17. 21:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Menj el egy bababoltba és tologasd meg őket, nekem a 3 kerekű nagyon bevált, nagyon könnyű irányítani. Persze nem mindegy a terep, nagyon göröngyön nyilván nehezebb vele, én városban használom.
2016. márc. 17. 21:22
 2/12 A kérdező kommentje:
szintén városban használnám. nem borul fel? olyan instabilnak tűnik nekem :( olyan rossz, hogy ennyire nem értek hozzá :S
2016. márc. 17. 21:37
 3/12 anonim ***** válasza:

"szintén városban használnám. nem borul fel? olyan instabilnak tűnik nekem :"

Egy, a talajra három ponton támaszkodó test nem instabilabb egy négy ponton támaszkodónál.

Gondolj bele abba, hogy nem hogy babakocsiban, hanem a közúti forgalomban résztvevő járművek ( köztük kifejezett áruszállítók között is) van három kerekű.

Hallottál olyant, hogy felborultak volna maguktól?

Írd be a keresőbe, hogy "tricikli"!

De gondolj pld. a Velorexre ( ha tudod mi volt az - ma már kevesen tudják)

[link]

Kifejezetten mozgássérülteknek készült - soha nem hallottam olyan esetet, hogy magától felborult volna.

2016. márc. 17. 21:49
 4/12 A kérdező kommentje:

hm, ebben is igazad van... eszembe nem fordult volna meg a 3 kerék, de ebbe a kocsiba beleszerettem...

a quinnyről vélemény?

2016. márc. 17. 22:04
 5/12 anonim ***** válasza:

"a quinnyről vélemény?"

Ebben nem tudok segíteni, mert nincs gyerekem, így babakocsit sem használtam szülőként soha.

Én "outsider"-ként azt látom, hogy sokan használnak három kerekű kocsit, és még egyszer sem láttam, hogy gondjuk lett volna vele. A konkrét márkát sem ismerem, de ha én lennék döntési helyzetben, akkor az ár/ érték arányt figyelembe véve döntenék. Mivel tud ez a márka egy olcsóbb terméknél többet? Elvégre egy babakocsit nem évtizedekre vesz az ember.

És még egy érv, ami azóta jutott az eszembe: a repülőgépek is három ponton kapcsolódnak a talajhoz, mégis stabilak, pedig picit nagyobb sebességgel és tömeggel haladnak, mint egy babakocsi.

2016. márc. 17. 22:44
 6/12 A kérdező kommentje:
használtan venném, így nagyon jó áron megkapom (30.000) hordozó, mózes, sportrész, esernyő, esővédő, táska... és színbe is pont az, amit szeretnék :)
2016. márc. 17. 23:11
 7/12 anonim ***** válasza:

Jók a qunny kocsik, de kinézetre nekem nem mind tetszik. Előtte próbáld ki egy bababoltba.

A 3 kerekű sem borulékony, nekünk is az van, csak nem qunny.

2016. márc. 18. 09:53
 8/12 anonim ***** válasza:
68%
Nem szeretem a 3 kerekűt, mert amikot léptetek fel vele bárhova, mindkét kezem kell, különben eldől oldalra.
2016. márc. 18. 10:05
 9/12 A kérdező kommentje:

de hogy tud eldőlni? nem az 1 kerék van elől? bocsi csak technikailag nem tudom elképzelni :)

van lehetőségem kipróbálni amit meg akarok venni, szóval azzal nem lesz gond

2016. márc. 18. 14:10
 10/12 anonim ***** válasza:

Eldől oldalra egy 3 kerekű babakocsi??? :D :D :D :D

Komolyan, ez a nap vicce!

Nekem Quinny Buzz-om van és Zapp-om is van. Mind a kettő 3 kerekű és egyszer sem bolrult fel! Sem gyerekkel, sem gyerek nélkül, sem szembeszélben ;) :)

2016. márc. 20. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!