3 vagy 4 kerekű kocsi? Quinny jó amúgy?
ALapból a 4 kerekűre szavaznék, de találtam 3 kerekűt, pont amilyet szeretnék, de nem tudom, mennyire biztonságos?
Nekem nem tűnik annak, de nem volt még tapasztalatom babakocsikkal, szerintetek?
Quinny márkájú, azok jók?
Köszönöm a segítséget
"szintén városban használnám. nem borul fel? olyan instabilnak tűnik nekem :"
Egy, a talajra három ponton támaszkodó test nem instabilabb egy négy ponton támaszkodónál.
Gondolj bele abba, hogy nem hogy babakocsiban, hanem a közúti forgalomban résztvevő járművek ( köztük kifejezett áruszállítók között is) van három kerekű.
Hallottál olyant, hogy felborultak volna maguktól?
Írd be a keresőbe, hogy "tricikli"!
De gondolj pld. a Velorexre ( ha tudod mi volt az - ma már kevesen tudják)
Kifejezetten mozgássérülteknek készült - soha nem hallottam olyan esetet, hogy magától felborult volna.
hm, ebben is igazad van... eszembe nem fordult volna meg a 3 kerék, de ebbe a kocsiba beleszerettem...
a quinnyről vélemény?
"a quinnyről vélemény?"
Ebben nem tudok segíteni, mert nincs gyerekem, így babakocsit sem használtam szülőként soha.
Én "outsider"-ként azt látom, hogy sokan használnak három kerekű kocsit, és még egyszer sem láttam, hogy gondjuk lett volna vele. A konkrét márkát sem ismerem, de ha én lennék döntési helyzetben, akkor az ár/ érték arányt figyelembe véve döntenék. Mivel tud ez a márka egy olcsóbb terméknél többet? Elvégre egy babakocsit nem évtizedekre vesz az ember.
És még egy érv, ami azóta jutott az eszembe: a repülőgépek is három ponton kapcsolódnak a talajhoz, mégis stabilak, pedig picit nagyobb sebességgel és tömeggel haladnak, mint egy babakocsi.
Jók a qunny kocsik, de kinézetre nekem nem mind tetszik. Előtte próbáld ki egy bababoltba.
A 3 kerekű sem borulékony, nekünk is az van, csak nem qunny.
de hogy tud eldőlni? nem az 1 kerék van elől? bocsi csak technikailag nem tudom elképzelni :)
van lehetőségem kipróbálni amit meg akarok venni, szóval azzal nem lesz gond
Eldől oldalra egy 3 kerekű babakocsi??? :D :D :D :D
Komolyan, ez a nap vicce!
Nekem Quinny Buzz-om van és Zapp-om is van. Mind a kettő 3 kerekű és egyszer sem bolrult fel! Sem gyerekkel, sem gyerek nélkül, sem szembeszélben ;) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!