Anyukák ha talnátok egy kihagyhatatlan akciót megvennétek a babának a terhesség elején?
En szemely szerint nem, mert bar elvileg fixen tudtam, hogy milyen fajta babakocsit szeretnek, de megsem jartam meg a terhessegek elejen ott, hogy szivesen vasarolgatnek. Honapok alatt keg sok minden tortenhet es nem csak a babaval, hanem siman az is lehet, hogy tobb mint fel ev mulva megis masik tetszene jobban.
Ezen kivul nekem pl a 3. terhessegem vetelessel vegzodott a 12. hetben, nagyon nem banom, hogy nem kellett utana a babakocsit nezegetni. De nyilvan ennyi erovel barmikor tortenhetne barmi, akar a vegen is, szoval ez nem feltetlenul indok arra, hogy az ember ne vasaroljon.
Miert nem rakjatok azt a oenzt felre? Az ertheto, hogy a komplett babakelengye nem olcso es nem mindenkinek egyszeru az utolso ket honapban kirantani a zsebbol a penzt, hogy mindent egyszerre megvegyen.
Az elso gyerekkel en peldaul minden honapban a terhesseg elejetol lekotottem X osszeget a szamlamon, ahhoz nem nyultunk. 32-34 hetes voltam, amikor megvettunk mindent egyszerre es nem hirtelen kellett a havi bevetelbol finanszirozni, hanem a hat honap alatt lekotott osszeget koltottuk el.
Attól függ, milyen akció, tényleg megéri-e. Pár hónapja volt ehhez hasonló kérdés, ott végül kiderült, hogy mindig azon az áron árulják azt a kocsit, csak mindig meghosszabbítják az akció idejét 1-1 héttel, és ez megy hónapok óta. :)
De ha tényleg alkalmi lehetőség, akkor nem kell kihagyni babonából, nem ezen múlik az egészség..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!