Nemsokára babát várunk, szerintetek érdemes ilyen baby on board táblát kirakni a kocsira?
Figyelt kérdés
Olyan gagyik vannak minden felé, a Brendonban még nem néztük, de azok a plüssök is észrevehetetlenek, amik most moderebbek, de kíváncsi lennék, Nektek melyik vált/ válik be leginkább, vagy tegyek le róla, mert fölösleges? Olyan büszke vagyok már most, hogy nekünk is babánk lesz, legszívesebben kiírnám a homlokomra... már, ha nem lenne nagy pocakom amúgy is! :-)2015. jún. 29. 18:18
1/9 anonim válasza:
A brendonban vettünk 100Ft-ért egy matricát, amit belülről kellett ragasztani a hátsó ablakba. Nem mintha vkit is érdekelne, mert menő csávókám simán beáll a családos parkolóba a menő csajával, h gyerek sehol, te meg menj ahova akarsz, hiába látja vagy sem. Ez csak egy példa volt. VOlt olyan a mögöttünk lévő annyira "sietett" és nehezen tudott csak megelőzni a forgalom miatt, h majd lesodort az útról minket.
2/9 A kérdező kommentje:
Akkor inkább ne agyaljak ezen? Úgyis lesz@rják? Vagy inkább egy nagy trombita kéne hátulra, arra talán figyelnek a menő csávók is...
2015. jún. 29. 18:35
3/9 anonim válasza:
Még arra sem. Sajnos nagyon figyelmetlenek az emberek, és hiába van az a matrica. :( De büszkeségből tényleg jó kirakni, nekünk volt olyan is h kismama a volánnál vagy vmi ilyesmi. :D
4/9 anonim válasza:
Ha tetszene a kocsin vehetsz de funkcióját tekintve mondhatni semmit sem ér. Sajnos marhára nem érdekli az embereket, hogy te gyerekkel vagy. Rengetegszer azt sem nézik sávváltáskor, hogy van-e mellettük másik autó vagy, hogy szemből jönnek-e , közben meg fél kézzel telefonálgatnak, észre sem fogják venni a figyelmeztető táblát :-(
5/9 anonim válasza:
leszarjak de en azert kitettem ahogy irtad boldogsagbol/buszkesegbol...obiba vettuk 200-300 ftert...teljesen mindegy milet veszel -amelyik neked tetszik mint irtam mindenki mas le...szrja :)
6/9 anonim válasza:
Mi a jelentosege az ilyen matricaknak?
Senki nem fog ovatosabban vezetni korlotted ettol.
Egyebkent meg aki ovatosabban vezet, az nem azert teszi, mert titeket felt, hanem sajat magat es az autojat.
7/9 anonim válasza:
Én is kitettem az autómra, még a kórházban kapott babacsomaghoz kaptam ajándékba. Sajnos jelentősége nincs...
Az enyém egyébként Avent baby on board matrica ami kacsás.
Nekem egyébként tetszik az olyan ami kis műanyag táblán van és a gyerek neve van rajta. Pl. Marci az autóban. Az még cukibb amikor tesók neve van kitéve. Pl. Marci és Luca az autóban. De nem tudom, hogy hol lehet csináltatni.
8/9 anonim válasza:
Kedves utolso, az tenyleg nagyon cuki lehet. :-). Ilyenrol meg nem is hallottam. :-)
1-es voltam.
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!