Beszéljetek le egy újabb hordozóeszközről! Hogy győznétek meg?
Szeretnék venni egy Manducat vagy Emeibaby-t az 5 hónaposom hordozásához.
Kontra:
-már a rugalmas kendőt se szerette, feszítette ki magát. Orvos szerint feszes az egyik oldalon a csípője, azóta gyógytornászhoz járunk, már múlóban, de a nagy terpeszt most sem szereti, bár jó lenne neki.
-már majdnem 8 kiló és én gyenge vagyok
-nem olcsó és nem vagyok jó a netes eladásban
Pro
-sokszor fent ragadunk a hetediken, mert elromlik a lift (tároló nincs, kocsi nincs - nem tudom lent tartani a babakocsit),
-azt szereti ha a lakásban oda-vissza hurcolom, de kézben nehéz és jó lenne, ha cipelés közben azért tudnék is valamit csinálni (szabad kéz)
(Más eszközt kérlek ne ajánljatok, kötözgetés nem opció.)
Hogy beszélnétek le (vagy rá)?
A két eszközt egyébként láttam közelről, a gyerek is "bele lett próbálva", de ez nem garancia arra, hogy egy kisebb-nagyobb úton is bírná, nem ordítana. Bérelhető eszköz nincs most, heteket kellene rá várni.
"Én inkább karikás kendőt, kendős mei-tai-t, vagy félcsatos hordozót ajánlanék"
A karikás kizárt, féloldalasan terhel, ekkora babával már nem megy.
Az emei pedig olyan "hibrid", mint amit te javasolsz, nem (csatos is, kendő is, maximálisan állítható)?
A "kötözgetést" azért sem szerettem, mert nagyon alacsony vagyok és huszonhatszor kellett körbetekernem, hogy ne húzzam és nem tetszett, hogy annyi anyag van rajtam keresztül-kasul.
Amiket írtál, épp elég indok a hordozásra, ennél kevesebb is elég lenne.:) Én Mei Tai-t ajánlanék, kötni kell, de csak a szárait, szerintem sokkal könnyebb beállítani, mint a csatosokat és kényelmesebb is mindenkinek. Tudom, nem kértél ajánlást, de hátha ilyet nem láttál, próbáltál. Szóval itt nincs ruhaanyag, mint a kendőnél, és nagyon gyorsan fel lehet kötni. Én ezt használom, ha főzök és gyorsan fel kell kötnöm vagy ilyesmi. De különben a kendőt is meg lehet szokni, de nem akarlak rábeszélni, csak abban sok a kötési lehetőség.:)
Szóval szerintem mindenképpen vegyél. Ha nem válik be, internetes vásárlásnál visszaküldheted 14 napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!