Ezt a babakocsit vettem, használtan. Anmar hilux márkájú, de a babahordozóba nem vagyok biztos, hogy ilyennek kell lennie?
Figyelt kérdés
A babahordozó szerintem kemény... a fej részénél hungarocellből van ragasztva egy rész,rajta a vákony huta,és a vékony fejszűkítő.. de meg kopogtatom,és kopog... ebbe nem kéne lennie szivacsnak? Egyébként szerintetek lányos,vagy fiús a kocsi?
2016. jan. 12. 16:28
1/15 A kérdező kommentje:
vékony huzatot akartam írni :)
2016. jan. 12. 16:30
4/15 anonim válasza:
A szűkítő betét fordítva van belerakva. Amúgy nem csodálom, hogy kopog, olcsó húsnak híg a leve. Babakocsiba jók ezek a babahordozók, de soha nem merném autóban biztonsági ülésként használni. Nincsenek megfelelően tesztelve, nincs benne merevítő, tologatni jó, de autóba már nem biztonságos, akárki akármit mond. Átmennek valami kis gyári teszten, de az ADAC nem is tesztel márkátlan üléseket. Szerintem a kocsi uniszex színű, de a virágok miatt inkább lányos.
5/15 anonim válasza:
Szerintem is uniszex a kocsi.
A színe miatt fiús, a mintája miatt inkább lányos, úgyhogy minden nemnek megfelelő.
6/15 anonim válasza:
Nekünk ilyen babakocsink van. Imádom :-) bár sztem a hordozó kemény kicsit,de összeségében nagyon jó márka (nekünk)
Amúgy lányunk van. De azért is vettük ezt meg ha esetleg lesz még egy babánk aki fiú neki is jó legyen. Meg nem akartam rikító színű,feltűnő b.kocsit.
7/15 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat,lanyom lesz,de akitol vettem fia van... Ez ababakicsi ujonan 80 ezer ft.... En 35ert vettem szoval egyaltalan nem olcso? Miert mennyiert vegyek kocsit,hogy jo legyen?
2016. jan. 12. 20:05
8/15 anonim válasza:
Nem rossz ez, de 35 ezer nem sok érte.
A drága babakocsi azért nem itt kezdődik.
9/15 A kérdező kommentje:
Mivel hasznaltan vasaroltam.... Ujonnan meg mindig 80 e korul van... Es nyilvan uj alapotaba is kemeny volt a horodozo resze 80ezeret.... Szted hol kezdodik a jo minosegu kocsi ara? Te a gyerekednek mennyiert vettel? Csak kivancsisagbol... En multisat akartam azert vettem ilyet... Tudtam,hogy az ujat nem tudom meg venni... Alapbol hasznaltat neztem... Ujonnan vannak nem multik 40 ezeret de az nem kellett mert otromba (szerintem)
2016. jan. 13. 05:28
10/15 anonim válasza:
Őszintén! Egészen pontosan 4 éve vettem az első gyereknek 155 ezerért egy ABC Design 3 Tec-et!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!