Decemberre varom elso babamat, de mar most nezegetem milyen babakocsit vennek. Hasznaltan szeretnenk, nekem az ABC design Mamba babakocsi, illetve a Camarelo tipus. Koszonom a segitseget?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 29. 16:57
1/9 anonim válasza:
Milyen segítséget köszönsz? Mi a kérdésed?
2/9 anonim válasza:
Az abc design mamba tökéletes választás ahogy az összes abc márka.Nekem ilyen volt.
3/9 A kérdező kommentje:
A kerdesbol lemaradt, hogy ezeket a tipusokat neztem ki, van e vkinek veluk tapasztalata.
2015. ápr. 30. 12:55
4/9 anonim válasza:
nekem éppen van egy elado ,jo marka, nagyon jo allapotban, alig hasznalt :) itt megtekintheted :
5/9 A kérdező kommentje:
En Szlovakiaban lakom, de azert koszonom. Melyik tipus van neked pontosan? Megvagy vele elegedve?
2015. máj. 2. 07:31
6/9 anonim válasza:
kaps 3 amit ajanlottam :) az nagyon jo. olvasgass rola.
7/9 anonim válasza:
2-es vagyok.Ha az abc design mamba tetszik ez a belinkelt kocsi nem fog neked tetszeni.Ezeket a batár nagy lengyel kocsikat baromi nehézmirányítanimfőleg ha már nagyobb a gyerek.
Én a mambát használtam és tökéletesen meg voltam vele elégedve.A sportrész is hosszu,széles,kényelmes.Könnyű vele közlekedni,fordulni.Nem mellesleg szép is.
Szerintem jó választás.
8/9 anonim válasza:
iranyitani egyaltalan nem nehez, de teny , hogy eros szerkezete van, de nagyon rugalmas, ami vedi a babat hogy puhabban razkodjon a talajon- barmilyen talajon, mert teleszkopos es igy ringatni is jol lehet. Amugy meg annyi fele babakocsi van, szinte egy sem ugyanolyan amit latok szembe jonni, ugyhogy van boven valasztek.
9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Nekem mar reg ota tetszik az ABC design babakocsi, csak vmelyiknek alul nagyon kicsi a rakodo resze.
2015. máj. 3. 07:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!