ABC Design Moving Light sportbabakocsiról vélemények?
:-(
pedig már kezdtem úgy érezni, h végre kikötök egy típusnál...
A sportkocsik legnagyobb többségének nincsen rugózása. Ennek viszont szuper nagy kerekei vannak (szuperül bír bármilyen terepet), ami a többségről nem mondható el.
Viszont nem éppen könnyű.
hát, 3 fő szempontom van (ennél több nem is lehet, nézve a keretet, amin belül gazdálkodhatok):
1. könnyen navigálható legyen nekem
2. kényelmes legyen a babának
3. bírja a rosszabb terepviszonyokat is, ne csak az aszfaltot (murvás út, kisebb gödrök, fűcsomók, stb)
a súly olyan értelemben nem számít, h emelgetnem nem kell, illetve kocsival se utaznánk vele, tehát az is mindegy, h mennyire kicsire csukható össze. de az nagyon fontos lenne, h minden a helyén legyen, mert a mostani szuperkényelmetlen nekem is, meg a fiamnak is és bár új volt, kb 8 hónap után konkrétan darabjaira hullik szét
1., 4.
és milyet vettél végül?
Abc Design Primo
Minden téren tökéletes. Elmegy minden terepen, könnyű tolni, egyszerűen imádnivaló a kocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!