Hogyan oldjátok meg hogy ne legyen tiszta sár a lábzsák?
Figyelt kérdés
Azoktól kérdem, akiknek a babája már sétál is, miközben még bele-bele ül a babakocsiba...a lányom mindig kiakar jönni muszáj vagyok kivenni aztán meg vissza kell tenni a babakocsiba és tiszta sár lesz belül a lábzsák. mosthatom ki 3 naponta. Más ezt hogy oldja meg?2015. dec. 18. 16:34
1/8 anonim válasza:
enyém mikor már járt akkor nem tettem rá lábzsákot. egyébként sincs hideg mostanában, na meg ha kiszáll, mozog, akkor nem is kell már az a plusz réteg. de ha félsz, hogy megfázik akkor cseréld le a lábzsákot egy vastagabb pokrócra. azt rá tudod teríteni úgy a lábára, hogy a cipőjére nem teszed, aztán gyűrd be kicsit a combja alá, akkor nem is hagyjátok el. de ha sáros lesz is egyszerűbb kimosni :)
2/8 anonim válasza:
Hőt mi lábzsákot ilyenkor már nem használtunk, csak mikor nagyon pici volt, de a babakocsit mindig összedzsuvázta a lábával, mostam gyakran és kész :-)
3/8 A kérdező kommentje:
csak mindig leesik az a nyomorult takaró róla, azért rakom a lábzsákot mert ugye az patentos nem tudja lerúgni. 17 hós amúgy, overálban, meg alatta melegítő nadrág és 2 pulóver van...az az igazság hogy a 1,5 órás sétából kb. 20 perc amit effektíve sétál, mozog, üléshez meg azért nem árt a lábzsák szerintem, nálunk 0-1 fok szokott lenni reggel
2015. dec. 18. 16:55
4/8 anonim válasza:
nem izzad bele? ez azért durván sok réteg még egy ülő babának is, ez szerintem -10 fokban kell, 0-ban pont elég a szabadidő meg az overál :)
5/8 A kérdező kommentje:
nem szokott, csak ül meg se nyikkan, vegetál szerintem még így is fázik :))
2015. dec. 18. 17:58
6/8 anonim válasza:
Én vittem magammal egy vastagabb puhatalpú cipőt. Amikor visszaült a kocsiba levettem róla a sáros csizmát, és betettem a kocsi alsó kosarába.
7/8 anonim válasza:
17 hónaposom van. Nincs már lábzsák a babakocsin, otthoni ruha + 1 pulcsi + overall + bundás bakancs, nem takargatom.
8/8 anonim válasza:
En viszek magammal valtas cipot ha tudom, hogy sar van.Ha megis elfelejtek masik cipot vinni, akkor letorlom a cipojet popsitorlovel amennyire tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!