Hogy oldjátok meg babakocsiban hogy védve legyen a baba füle? Az enyém ha elfordul a sapka nem forog vele, a füle kint is lesz.
pedig jó rá a sapka alul megkötőseket használok, de ez van ha kezemben is viszem. forog a sapkában a feje.
ezért mindig oda kell húznom a takarója egy csücskét, de aztán meg igazgatni, hogy az orrán azért kapjon levegőt, MINDIG felébresztem, soha nem alszik vissza.
Teljesen ugyan ez a helyzet nálunk is. A sapkát vagy igazgatom, vagy múltkor egyszer tényleg hideg volt, és elaludt, odaterítettem egy pelenkát hogy védje a fülét, jobbat nem tudtam kitalálni.
Az hogy a szemébe megy, az én kisfiamat borzasztóan idegesíti (ha nem alszik), üvölt olyankor és rázza a kis fejét amíg meg nem igazítom :D.. akaratos gyerek :).
:D
nálunk egyből elalszik, mihelyst indulunk, a babakocsi varázsa :)ha fent van, akkor előre néz, egyszer megigazítva úgy marad, nincs sírás :)
de gondolkodtam amolyan fejpántszerűségen is kombinálni sapka alá, csak nem tudom az meg elnyomná e a fülét, mert nekem szabályosan pl fejfájásom(átterjed) van tőle egy idő után..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!