Normális, hogy egy 17 éves lány igazi babakocsival játsszon?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, albérletben lakom a suli miatt. Mindig nagyon szerettem babázni, szeretem a gyerekeket is. Múlt héten szereztem egy használt, igazi babakocsit játszani, babázni. Ez normális szerintetek?2015. dec. 15. 22:05
11/17 anonim válasza:
He???
Egy 17 éves már javában f#sszal szokott játszani,de te inkább még hanyagold a témát!
12/17 A kérdező kommentje:
Igen, hát pont mintha babáznék. De nem játék babakocsival, mert az túl kicsi lenne, hanem egy igazival, az normális méretű. Nem tudom, hogy ok, vagy nem ok, de végülis a fiúk is szoktak legozni, meg modellezni, stb. Nem mondtam hogy akarok kisbabát, vagyis csak majd később...
2015. dec. 16. 15:25
14/17 anonim válasza:
Nőként írom, hogy azért a modellezés és az üres (ha nem üres, akkor még bizarrabb) babakocsi tologatása között hatalmas a különbség.
15/17 Petyák válasza:
Azért játszol, mert gyermekiesen jólesik a játék, mint pár évvel ezelőtt kislányként, vagy mert nagyon vágysz rá, és szeretnél közel kerülni a témához. Egyiket sem gondolom egetverő problémának, amíg tudsz mellette teljes értékű életet élni, és csak játékként, kikapcsolódásként éled meg. Bármikor félreteszed, és irány a kötelesség. Ha nem érzed rögeszmésnek, nem társítasz hozzá képzeteket, netán nem fantáziálod túl, szerintem nem gond. A modellezés is hasonló. Mondjuk ott komoly műszaki tartalom is van, amit gyerekek nem tudnak kezelni, karban tartani, de az alap koncepció ugyan az. Vágysz valamire, szeretnéd megélni, netán játékosabb vagy az átlagnál. Ha helyén kezeled, nem gond.
16/17 anonim válasza:
Ez nem normális 17 évesen babázni...
17/17 anonim válasza:
Miért ne lenne normális? Még javában gyermek. Az a gáz, ha 17 évesen gyereke van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!