Normális, hogy egy 17 éves lány igazi babakocsival játsszon?
17 évesen azt játszod, h egy ures babakocsit tologatsz, mintha a tied lenne??
nem, nem normális. segitségre van szukséged.
Játszol vele? Ez mit takar? Vettél egy játékbabát és unalmas óráidban tologatod, vagy mi?
Súlyos problémáid vannak..
Nem mondom, hogy nem szokatlan, viszont az erős túlzás, hogy súlyos problémáid lennének.
Én 19 vagyok és szoktam öltöztetős játékokkal játszani a neten, néha a plüsseimmel is.
Valóban ne akarj még gyereket, érettségit mindenképpen szerezz.
De ne érez magad deviánsnak, semmi rossz nincs abban amit csinálsz, egyszeráen csak szokatlan.
"Én 19 vagyok és szoktam öltöztetős játékokkal játszani a neten, néha a plüsseimmel is."
atyaég.. és ilyen emberek szoktak itt válaszolgatni és észt osztani...
Mit takar, hogy játszol a babakocsival? Az ha vettél babakocsit nem baj, én is beszereztem már rég babakocsikat, mert imádom őket. Most hogy megszületett a lányom, nagyon jól jött, mert nem kellett rá költeni. Igaz én 30 felett vagyok. Szerintem még várj a szüléssel pár évet, de később jól fog jönni a babakocsi, tedd el.
Milyen márkájú vagy nevű babakocsit vettél? KIváncsi vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!