Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Megvet a testvérem mert...

Megvet a testvérem mert használt babakocsit akarok venni a születendő kisbabámnak. Tényleg olyan butaság?

Figyelt kérdés
Azt mondja, hogy ő nem rakná bele használt babakocsiba az újszülöttjét, és hogy azokat azért adják el mert nem jók, már kihasználták. Viszont én nem fogok százezreket költeni egy babakocsira, annál spórolósabb vagyok, és van jobb helye a pénznek. Igazából majdnem mindent használtan fogunk venni. Butaság? Tényleg jobban megéri inkább az új, háromszor annyi pénzért?

2015. dec. 8. 09:33
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Én az összes babakocsit használtan vettem. Amint átvettem, kimostam a huzatot és máris tiszta. Az egyik válaszolónak igaza van, van leharcoltabb kocsi és van olyan ami alog használt és megfizethető. Nyugodtan vegyél használtat!
2015. dec. 16. 07:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!