Érdemes 4,5 hónapos babának hordozó kendőt venni, megszokja még?
Figyelt kérdés
Mostanában minden elalvás előtt 10-15 percig sir bármit is csinálok már mindent kipróbáltam. Ismerőseim akik használják, szépen elalszik benne a baba, megnyugszik tőle. Nem túl nagy már ehhez így hogy korábban nem használtuk?2015. dec. 2. 10:43
11/17 A kérdező kommentje:
Átlagosan úgy 2 óra hosszat vagyunk levegőn, sétálunk, de ha igazán szép az idő 3 órát is el vagyunk. Az esti alvás előtt nem sir, nézi a kiságyban a forgót, 5 perc és alszik. Napközbeni alvásnál van a sírás. Nem tudom tényleg mi az oka és mivel kezeljem... egyébként nagyon jó kedvű baba.
2015. dec. 2. 20:53
13/17 A kérdező kommentje:
Most ringatom, de még így is bele telik pár percbe míg megnyugszik és elalszik. Sírni soha nem hagyom. Korábban csak betettem a kiságyba és magától elaludt, vagy néha simogattam a homlokát.
2015. dec. 2. 21:00
14/17 anonim válasza:
na most nem értem :) ha ringatással pár perc alatt megnyugszik és elalszik mi a gond? :) van aki félórákat ringat van akinek az be sem jön és csak kendőben hajlandó aludni a gyerek...ezek szerint Te szerencsés vagy csak épp azért sírt eddig mert nem ringattad neki meg pont az jön be vagy lehet hogy már nagyon álmos és amiatt nyűgös.
15/17 A kérdező kommentje:
Olyan mintha inkább bele aludna a sírásba, és nem tudok rájönni mi a sírás oka, korábban ilyen nem volt. Tehát amikor felveszem és ringatom ugyan úgy üvölt a karomba egyszer csak elfárad és elalszik. Ez általában pár perc, azt nem tudom meddig sírna ha nem vennem fel, nincs szívem hagyni.
2015. dec. 2. 21:25
16/17 anonim válasza:
én úgy gondolom hogy túlfárad...az enyém akkor szokott így sírni....próbáld ki holnap hogy egy kicsit előbb teszed le mint az napirend szerint következne vagy mint hogy ő jelezné hogy fáradt.
17/17 A kérdező kommentje:
Próbálkoztam már ezzel is, de köszönöm a segítséget! Csak megoldódik előbb utóbb a dolog!
2015. dec. 2. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!