Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Érdemes 4,5 hónapos babának...

Érdemes 4,5 hónapos babának hordozó kendőt venni, megszokja még?

Figyelt kérdés
Mostanában minden elalvás előtt 10-15 percig sir bármit is csinálok már mindent kipróbáltam. Ismerőseim akik használják, szépen elalszik benne a baba, megnyugszik tőle. Nem túl nagy már ehhez így hogy korábban nem használtuk?
2015. dec. 2. 10:43
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Átlagosan úgy 2 óra hosszat vagyunk levegőn, sétálunk, de ha igazán szép az idő 3 órát is el vagyunk. Az esti alvás előtt nem sir, nézi a kiságyban a forgót, 5 perc és alszik. Napközbeni alvásnál van a sírás. Nem tudom tényleg mi az oka és mivel kezeljem... egyébként nagyon jó kedvű baba.
2015. dec. 2. 20:53
 12/17 anonim ***** válasza:
és amúgy hogyan altatod?
2015. dec. 2. 20:55
 13/17 A kérdező kommentje:
Most ringatom, de még így is bele telik pár percbe míg megnyugszik és elalszik. Sírni soha nem hagyom. Korábban csak betettem a kiságyba és magától elaludt, vagy néha simogattam a homlokát.
2015. dec. 2. 21:00
 14/17 anonim ***** válasza:
na most nem értem :) ha ringatással pár perc alatt megnyugszik és elalszik mi a gond? :) van aki félórákat ringat van akinek az be sem jön és csak kendőben hajlandó aludni a gyerek...ezek szerint Te szerencsés vagy csak épp azért sírt eddig mert nem ringattad neki meg pont az jön be vagy lehet hogy már nagyon álmos és amiatt nyűgös.
2015. dec. 2. 21:02
 15/17 A kérdező kommentje:
Olyan mintha inkább bele aludna a sírásba, és nem tudok rájönni mi a sírás oka, korábban ilyen nem volt. Tehát amikor felveszem és ringatom ugyan úgy üvölt a karomba egyszer csak elfárad és elalszik. Ez általában pár perc, azt nem tudom meddig sírna ha nem vennem fel, nincs szívem hagyni.
2015. dec. 2. 21:25
 16/17 anonim ***** válasza:
én úgy gondolom hogy túlfárad...az enyém akkor szokott így sírni....próbáld ki holnap hogy egy kicsit előbb teszed le mint az napirend szerint következne vagy mint hogy ő jelezné hogy fáradt.
2015. dec. 2. 21:38
 17/17 A kérdező kommentje:
Próbálkoztam már ezzel is, de köszönöm a segítséget! Csak megoldódik előbb utóbb a dolog!
2015. dec. 2. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!