Ez csak wrap blanket, tehat csak a takaro, hogy ne fázzon a hordozóban. De amúgy a képn lévő hordozóeszköz nem alkalmas újszülöttnek, az majd onnantól lesz jó, ha már tud ülni, de minimum önállóan tudnia kell tartani a fejét.
Csecsemőnek addig szövött hosszú kendő, karikás kendő, vagy rugalmas kendő jó, ami mindenhol a babára igazítható, és jól támasztja a hátát.
Ez az ergobaby hordozó újszülött betét része. Hozzà meg kell venni az ergobaby hordozót.
A betét alja keményebb, belefekteted a babát, hogy a popsi része a kemény felületen legyen, a lábai meg ki kell hogy lógjanak, lábfeje fontos hogy oldalra kukucskáljon. Van fent youtubon egy csomó video, arról hogyan kell helyesen használni.
Én németben élek, a védőnőm szerint ha helyesen van használva, akkor anatómiailag megfelelő. Nekem annyira nem jött be, fájt a hátam tőle, én manduca-t vettem, az is hasonló és árban is. Mindkettő 100 euró körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!