Előfordult már veletek, hogy nem engednek be benneteket a Coop-ba babakocsival vásárolni?
3 gyerekem van,a két nagyobbat leadom az oviba,utána megyek vásárolni.Mivel csak ez az egy bolt van a faluban,muszáj oda mennem,különben km-eket kellene buszoznom,hogy megtudjam venni az a kenyeret...
Eddig úgy csináltam,hogy kivettem a kocsiból a lányomat,karomon fogtam,a másikban meg a kosár volt,mind ez télen,nagykabátban,bundazsákban,és ami kiverte a biztosítékot az az volt,hogy majdnem elejtettem a kislányomat,ráadásul majd elájultam ,annyira melegem volt.Rosszul lettem.Itt nincs biztonsági őr,de van 4 eladó.MOndanom sem kell,hogy az ő családtagjaik unokástól bemehetnek mindenfélével,rollerrel,kismotorral,biciklivel...Ha ők ezeket nem merik kint hagyni ,akkor én miért hagyjam kint a gyerekemet,vagy akár a babakocsit is?!Kis faluban lakunk mindenki ismer mindenkit.
A tegnap után azt hittem ma szólni fognak,vagy nem fognak beengedni,de nem így volt.Nem szóltak rám oly annyira,hogy még köszönni sem köszöntek,ezelőtt pedig csak úgy mondták a falubeli pletykákat.De ha így jobb a kislányomnak,már pedig jobb,akkor ne szóljanak!Kibírom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!