Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Előfordult már veletek, hogy...

Előfordult már veletek, hogy nem engednek be benneteket a Coop-ba babakocsival vásárolni?

Figyelt kérdés
Velem igen.Sajnos ahol lakom 1 élelmiszer üzlet van,éa oda nem lehet bemenni babakocsival.Vagy a karomon tartom a kislányomat,a kocsit pedig kint hagyom,vagy keresek valakit,aki kint marad a gyerekkel a bolt előtt,míg én bevásárolok.Szörnyű!A kocsit is ellophatják,a gyereket is nehezen tartom,főleg nagykabátban,ő meg bundazsákban,plusz a karomon a kosár is és így kell fizetni...ti mit tennétek?Nem szívesen költöm náluk a pénzemet,de más bolt nincs ahol meglehetne venni a napi szükségleteket,pl.kenyér,tej....Felháborító!Ma betoltam a kocsival a gyereket,szólt a pénztárosnő,hogy haggyam mellette a kocsit,én meg nem hagytam ott,úgy csináltam,mint aki meg sem hallotta,de szerintem holnap már nem fogják engedni.Egyébként nincs kiírva "még"hogy nem lehet bemenni a babakocsival az üzletbe.
2015. nov. 25. 20:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
üzletvezető,panaszkönyv,és nem azért írom mert én is kisgyerekes vagyok.Nekem nincs de felháborító.
2015. nov. 25. 20:40
 2/12 anonim ***** válasza:
36%

A lopások miatt van. Híres a babakocsis trükk: bepakolják az árut a babakocsi rejtett zsebébe, a pici gyerekkel letakarják.

Sajnos az eladók nem tudják kiszűrni, hogy x becsületes anyuka, y meg nem az, így hát senkinek nem engedik a babakocsit bevinni.

2015. nov. 25. 20:41
 3/12 anonim ***** válasza:
73%
Szintén Coop-ban történt velem, hogy bár nem szóltak a babakocsi miatt, de végig jött utánam a biztonsági őr, amíg vásároltam. Hát baromi megalázó volt, nem is megyek oda, ha nem muszáj, pedig már rég nem használok babakocsit! A helyedben simán beírnék a panaszkönyvbe, mert ez igen durva diszkrimináció!
2015. nov. 25. 20:50
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen még nem, de olyan igen, hogy végig jött utánunk a biztonsági őr, de engem egyáltalán nem zavart. Gyanús volt neki, ez a feladata, hát had csinálja. Anyukám egyébként coop-ban dolgozik, náluk nincs ilyen tiltás, bár szívük szerint bevezetnék, mert tudják, hogy vannak, akik lopnak így, de nem tudnak velük mit kezdeni. Biztonsági őr nincs, ők kevesen vannak, meg nem fognak leállni egy bandával veszekedni (anyukámnak volt már sérülése, amikor lefülelt egy tolvajt). Megértem egyébként, hogy ez nagyon idegesítő és nehéz helyzet. Amúgy sem egyszerű a bevásárlás egy gyerekkel, de így... Talán egy hordozó lenne neked a megoldás, akkor legalább mindkét kezed szabad lenne.
2015. nov. 25. 21:02
 5/12 anonim ***** válasza:
70%
Nem fordult elő ilyen, mondjuk csak nagy boltokban jártunk babakocsival, én mindenképp írnék panaszkönyvbe, pedig nem vagyok az a pampogós típus, oldják már meg a biztonságot elektromos kapuval, biztonsági kamerával, ne a vásárló szivatásával.
2015. nov. 25. 21:08
 6/12 anonim ***** válasza:
35%
Coopban többször jártam már úgy, hogy a biztonsági őr végig nyomon követte a bevásárlásomat. Jól öltözött vagyok, soha nem loptam és még ha ez is a dolga(milyen munka ez??) nagyon kellemetlen így a bevásárlás. Többek között ezért nem is járok már Coopba.
2015. nov. 25. 21:15
 7/12 anonim ***** válasza:
27%

velem pont a coop a barátságos, azt is elmagyarázták, hogyan kell a forgóajtót kinyitni, hogy beférjek kocsival, másikban külön elmondták, hogy nyugodtan menjek valamelyik pénztár felől be, de kisebb coopokban még az ajtót is megfogja sok eladó..

de a sparból, udvariasan ugyan, de egyszerűen kitessékeltek, ami viszont multi...eltudom képzelni a "kézre pacsit" közöttük, amikor kimentem...napokig esett zokon.

2015. nov. 25. 21:33
 8/12 anonim ***** válasza:
13%
Kösd magadra a gyereket szerintem, ha csak 1-2 dolog kell, simán haza tudod vinni szatyorban. Én mindig így mentem, mert nem lehet elférni a sorok között, nem is tudom hogy felénk mit szólnak a babakocsihoz.
2015. nov. 25. 21:56
 9/12 anonim ***** válasza:
57%
Ilyen helyre nem megyek, ha muszáj betolom a babakocsit, ha ez vslakinek nem tetszik, mutassa meg hova van ez kiirva és trljes nyugalomban kitölteném a vásárlók könyvét.
2015. nov. 25. 22:00
 10/12 anonim ***** válasza:
46%
Hát ez nagyon gáz, de ha csak ez van a közelben, akkor szerintem is a panaszkönyv a megoldás, ha meg nem változtatnak, akkor én is a hordozást tudom javasolni kendőben, vagy csatos hordozóban, ha már nagyobb, akkor mindkét kezed szabad lenne.
2015. nov. 26. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!