Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mózeskosárrá alakítható...

Mózeskosárrá alakítható sportülés?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Babakocsi nézőben vagyunk, februárra várjuk a kislányunkat. Körbenéztem a babakocsik között, és amik minden elvárásomnak megfelelnének már 100ezer Ft fölött vannak, ennyit viszont nem szánnánk rá. Az olcsóbbak között is találtam 1-2 megfelelőt (Pierre Cardin ill. Lorelli Luna), viszont ezeknél nem külön mózeskosár, külön sportülés van, hanem maga a sportülés alakítható mózeskosárrá.

Kérdésem az lenne, hogy ennek van-e bármilyen hátulütője? A drágábbak között ezek mindegyik babakocsinál külön elemek voltak, ezért kérdezem.

Köszönöm előre is!

2015. okt. 15. 15:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Kétfunkciós babakocsira gondolsz? Nekem nincsenek jó tapasztalataim. Alacsony, ha átfordítod a tolókart nehezebben irányítható. Pozitívum hogy a babának mindegy :).
2015. okt. 15. 15:41
 2/9 anonim ***** válasza:

Gondolom arra gondolsz, amikor az ülést teljesen el kell dönteni, és arra megy rá egy textil mozes.

Nekünk teutonia babakocsink volt, ez egy olyan mercédes a babakoicsik között márka, vagy is szuper. Ez egy német gyár. Ök eleve több vázat gyártanak, de az ülés ugyan az rajtuk, és van 2-3 féle mózes nekik hozzá. Az egyik, és olcsobb, hogy az ülést ellehet teljesen dönteni és arra egy puha mozes megy rá. A drágább ahol külön kell egy merev falu mozest rátenni. Mi az utobbit vettük, mert az elsö emeleten laktunk, és a vázat lenthagytam a mózesben meg felvittem a babát.

2015. okt. 15. 17:08
 3/9 A kérdező kommentje:

Igen, kétfunkciós. Ez az egyik, amit kinéztem:

[link]

Azt hiszem a tolókarja nem átfordítható, hanem az ülést lehet rá mindkét irányba feltenni.

Igazából van egy 15%-os kuponom ebbe a webáruházba, ezért jó lenne innen venni, de lehet inkább figyelem az akciókat máshol... :) Kicsit elbizonytalanodtam, hogy ey háromfunkciós nem lenne-e jobb. Mi a harmadikon lakunk, és nincs lift, és a vázat én is lenn hagynám a földszinten a tárolónkban.

2015. okt. 15. 17:16
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem, nem olyanra gondol szerintem a kérdező, amire a textilmózest lehet tenni, hanem konkrétan a sportülés maga alakítható át mózessé.

Pl Chicco Urban is ilyen, keressetek rá.

Én is néztem, de nekem valahogy nem tünt okésnak, mert nem merevfalú a mózes így...

2015. okt. 15. 20:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok, ez amit linkeltél egész más mint amire én gondoltam, tehát amiket írtam nem igazak rá.
2015. okt. 15. 23:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Nekem tetszik, amit linkeltél, szerintem nagyon jó. Tényleg, bundazsák, benne a baba jól öltöztetve, és esetleg még alulról szigetelni pléddel. Utóbbival tényleg körbe is lehet takarni a mózest, és akkor nem lesz olyan látványos, hogy nem merev falú. Egyébként ekkora árnál már egy "kicsivel" többért lehet három részes kocsit is kapni, főleg sok akció van most.

2015. okt. 28. 20:54
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia! Utolsó vagyok, ezt találtam neked:

[link]

A lap alján van videó is.

2015. okt. 29. 10:24
 8/9 anonim ***** válasza:

Én anno a Jané matrix babakocsival szemeztem. szerintem nagyon klasszul néz ki. Annél a mózeskosár (autós)hordozóvá alakítható.

nem tudom, most van-e hasonló konstrukció.

ha kellene, ilyet vennék legközelebb.

2015. nov. 25. 09:45
 9/9 anonim ***** válasza:

[link]

Meg ezen kívül a Mamakiddies Babybird, ha jól tudom.

2015. nov. 25. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!