Kenguru vagy bébihordó kendő 1 hónaposan?
1 hónapos lesz lassan a kisfiam és nem tudom hogy kengurba szabad e hordozni vagy inkább kendőbe e.
láttam valamelyik kengurut 0 hónapos kortól ajánlják.
de olvasgattam és van aki nem ajánlja.
szerintem te csak szimplán nem vagy tisztában a kenguru jelentésével... kenguruban kifelé néz a gyerek és lóg. Most abba gondolj bele, neked mennyire lenne kényelmes, ha a lábad közt kapnál egy megtámasztást, oda menne az összes súly és lógnál? Pl egy döcin ülsz megesan lógó lábakkal és kapaszkodni se lehet. Jól hangzik? Szerintem nem.
A Liliputi az csatos hordozó, NEM kenguru. Ha nem vagy tisztában a fogalmakkal, akkor legalább azt fogadd el, ha olyan írja, aki viszont képben van.
Kérdező!
Ezt a fész csoportot ajánlom:
Tiszta óvoda, komolyan... szégyen.
Kedves kérdező, beírod a google-be, de ha a dokidat kérdezed, bizonyára felvilágosít. Mindegy, minek hívjuk, egyre figyelj: térdnél vonuljon a hordozód anyaga, legyen az bármi, tehát terpeszben üljön a baba, ne combtőből lógjanak a lábacskái. A kendőt meg kell kötögetni, a csatossal könnyebb, a mei tai se rossz annak ellenére, hogy kötözni kell, de ezt is csak te tudhatod. Kipróbálod, ha lehet ilyet az üzletben, videókat nézel a kötözésről, és persze az is fontos, hogy mennyit tudsz költeni erre az eszközre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!