Milyen babakocsit vegyünk?
Első babánkat várom, nincs tapasztalatom.
Milyen márkát ajánlotok?
Árban mi fér bele?
Szerintem felesleges a nagyon drága,egy jó,stapabíró kocsi kell.
Nekünk Concord Neo van,nagyon szeretjük,meg vagyunk elégedve,biztosan 3 gyereket is kiszolgálna.Szerencsénk volt,mert egy végkiárusításon vettük,-70%-ért,még így sem volt olcsó,rendes áron meg iszonyú drága.
Nagyon tapasztalatlan vagyok :)
Nem mondom, hogy a pénz nem számít, de az a lényeg, hogy minőségi legyen.
Több résszel, hordozóval, esetleg legyen sporttá alakítható, kisebb autóba beférjen.
2-es vagyok
Én azért kérdezem ezeket, mert nekünk pl. az volt fontos, hogy stabil, nagy kerekű legyen, amit terepen (falu, tópart, murva, homok stb.) tudunk használni, azonban tömegközlekedni, városban üzletekbe betologatni és naponta pár lépcsőfoknál többet cipelni nem alkalmas.
Én is nagyon tapasztalatlan vagyok, hogy milyen babakocsit vegyek, örülnék, ha tudnátok segíteni.
Én főleg falun, rosszabb minőségű utakon használom majd, olyat szeretnék, ami strapabíró, de kényelmes a babának. Fontos, hogy legyen hozzá hordozó, amit be lehet kötni az autóba, és hosszabb utak esetén is használható, mert sokat utazunk messzire is. A minőség nagyon fontos, de persze az ár is számít. Tudtok ajánlani valamit? Köszi :)
2-es, 4-es vagyok
Nekünk Maxi Cosi Mura 4 van, nagyon szeretjük. Van 3 kerekű változata is, az a Mura 3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!