Milyen márkájú téli babakocsit vegyünk?
Télen nem fogod kivinni a babát?
Ugyanakkor lehet én vagyok felelőtlen, de nem vettem külön babakocsit a négy évszakra.
Picinek mózeskosárban volt, rajta a zsák, ez nyáron lekerült, majd mikor felült a lábvédőt is levettem róla.
nekem télre nyárra ugyan az a baba kocsim volt.
ha rendesen fel van öltöztetve és bevan takarva a baba nem fázik meg. az én fiam délelőtt 2 órát, délután 3 4 órát aludt kint az udvaron télen. gyerekorvos csak a kötelező vizsgálatok alkalmával látta.
olyan baba kocsit vegyél aminek nagy a belseje, hogy ha kiviszed télen overálostól beleférjen és még beis tudd takarni. nekem adbor joy babakocsim van imádom, nagy és kényelmes.
Csak kivancsi vagyok, akkor miert tetited fel a kerdest, ha ezt irod?
"Télen azért tologassam, hogy megfàzzon? Majd az apja viszi kocsival ahovà kell."
Mit fogsz telen csinalni a lakasban a gyerekkel? A ferjed majd hazajon a munkabol, h bevasaroljon, elvigye orvoshoz, vagy a vedonohoz?
A kerdesre valaszolva nem teli babakocsi kell, hanem tiliesitheto, bundazsak, labzsak, vastag takaro, ami tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!