Esernyőre csukható vagy kenguru?
Bölcsődébe való szállításhoz kellene. A jelenlegi babakocsi nagy böhöm, nehezen férnek el mellettünk az utcán, tömegközlekedési eszközre meg esélytelen felrakni (nehéz és nagy).
Hordozóban/kenguruban még nem volt. Ez a lehetőség is megfordult a fejemben. Kb. 80 cm és 10 kg a gyerek.
Hogyan lehet kipróbálni, hogy ő egyáltalán megmarad-e benne? Elől vagy hátul jobb?
Ha én 50 kg vagyok, egyáltalán mennyit tudnék ekkora súllyal lesétálni? (Átlagos állóképességgel)
10kg-s gyereket hátul lehet hordozni különben megszakadsz...
egy csatos hordozót ajánlok erre a célra,pl liliputi vagy manduca.
Ha van hely tárolni a bölcsiben a babakocsit akkor az is jo.
A tömegközlekedés miatt sztem is praktikusabb egy csatos hordozó a babakocsinál. Annyi a hátránya,h meg kell tanulnod felvenni.
Nekünk Babóca csatos hordozónk van. Nagy előnye,h a gyártó 30 napos visszafizetést vállal, minden indok nélkül. Tehát ha nem válna be, visszakapod a pénzed, így nincs veszíteni valód. A súlytól ne félj, annyira jól van(nak) kialakítva,h meg sem érzed. Én 58 kg vagyok, a babám 11, de mintha egy könnyű hátizsákot cipelnék.
A használati útmutatókban pedig fel van tüntetve,h mekkora babát hol lehet hordozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!