Milyen babakocsit javasoltok?
Tudom, hogy ezer ilyen kérdés van már, de hiába olvasgattam őket, nem vagyok biztos benne.
Első baba jön, mindenképpen 4 kerekűhöz ragaszkodnék, aminek az első kerekei bolygósíthatók. Mózeskosár és sport rész amit mindenképp szeretnék hozzá, autós ülésünk már van, bár nem kizáró ok, ha az is van hozzá.
Eléggé rossz terepen is használnám, mivel apuka nagy horgász, ezért a halastó melletti füves területen is szeretném használni. A súlya nem lényeg, faluban lakunk, nem használjuk a tömegközlekedést. Árban maximum 120 000Ft-ot szeretnénk kiadni érte.
Bebetto solaris-t néztem, vélemények?
Én is a Bebetto-t mondanám. Mi "még" csak 9 hónapja használjuk (Solaris), de most is ezt venném. Nagyon strapabíró, erős, könnyű irányítani. Árban is beleférne az általad írt keretbe.
Tény, hogy súlyra nem a legkönnyebb, de ha nem kell emelgetned, akkor ez nem baj.
2. vagyok:
Én 165 cm vagyok, de nem érzem magam kicsinek mellette ill. nem érzem batárnak a kocsit.
Nekem pl az egyik pozitívuma volt ennek a kocsinak, hogy magasabb, mint a legtöbb kocsi, így a baba nem a lenti levegőt szívja és nem kell nagyon lehajolni hozzá.
Maxi Cosi Mura 4
Nagyon meg vagyok elégedve vele, a kényelem mellett a legfőbb szempont nálunk is a sok terepezés volt (strapabíró kocsi, nagy kerekekkel). Mivel nekünk sem számított a súly, be mertük vállalni, egyébként elég nehéz.
Új ára elég húzós, de úgy láttam használtan is jókat lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!