Milyen babakocsit javasoltok? Második emeleti a lakás és nincs lehetőség a földszinten tárolni a kocsit.
nehéz kérdés....
Ha olyat szeretnél,amire külön-külön rá lehet tenni a részeket,akkor ilyesmit javasolnék:
mert míg pici,addig egyik kezedben felviszed a vázat,másikban a hordozót/mózest,mikor már nagyobb a sport kocsi rész a vázzal együtt összecsukható,így azt egy kézben fel tudod vinni.(sok olyan kocsi van,ahol a sport részt nem lehet összecsukni a vázzal,külön helyet foglal!)De nézd meg személyesen,nem láttam ezt a kocsit,de tudom,hogy létezik és állítólag nem rossz:)
A másik,nekünk ilyen van:
nagyon nagyon szeretem!!Már csak használtan kapni, a mai változata a "peg perego uno" is ugyan ez,csak nagyobbak a kerekei(ezért nem javasolnám).
Nagyon praktikus,én újszülött babával az egyik kezembe,ezt simán kinyitottam,becsuktam a másik kezemmel:)Nem a legkönnyebb, 10kg,de mivel praktikusan összecsukódik,nem nehéz felcipelni,én sokszor megtettem:)Ezt amúgy egészen újszülött kortól ki lehet használni,míg babakocsizik a gyerek:)
Most hirtelen ez a két megoldás jutott eszembe:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!