Habszivacs puzzle szőnyegről mi a véleményetek? Szeretnénk venni a kisfiamnak, még csak 6hós lesz, de annyira megtetszett az egyik boltba, hogy gondoltam veszek neki.
Ez első nagy hülyeséget ír.
6 hós kiságyba??!! Rég a fölfön kell lennie.
Mi 4 hósan vettünk azon volt a földön, szerette a sok színes kis darabot, nem csúszik egyáltalán, és ha fordul is h ütné meg magát mikor egy szivacs van alatta? Elharapni se tudja, kislányunk 15 hónapos még most is szereti rágcsálni, jól esik az ínyének.
én is vettem a fiamnak. nagyon jó. őt nem érdekli, nem szedi szét, hacsak véletlenül nem rúgja fel, akkor rágcsálja. erre figyelek, mert már az egyikből leharapott egy darabot, lehet nem nyelte le, de nem találtam meg, de nem volt baja tőle.
egyáltalán nem csúszik, jól lehet rajta kúszni mászni, nekünk előtte egy pléd volt lent, de azt állandóan maga alá gyűrte, plussz, amikor esett fele akkorát nem koppant mint a pléden, vagy a padlón. így vettem jó sokat. az egész szobája ki van rakva vele, ahol szabad a rész.
Én úgy csináltam, hogy a nagyon kicsi darabokat (pl. állat szeme) kivettem belőle, és csak a nagyokat hagytam benne. Mivel még járni nem tudott, ezért elesni se tudott az 1 négyzetcentis lyukban, de én nyugodtabb voltam, hogy biztosan nem tud semmit lenyelni.
Rágcsálni nem hagynám, elég durva műanyag, ki tudja mit old ki belőle a nyál, vagy ha leharap egy darabot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!