Hol lehet venni puzzle medálokat? Most nagyon megtetszett, és szeretnék venni, de nem tudom, hogy hol lehet kapni. Meg a neten se találok LINK -eket! ( még bővebben lent )
Figyelt kérdés
Barátság nyakláncokat szeretnék, és szeretném, ha segítenétek. Lécci!!!! :) *-*
Ilyesmiket:
Ha lehet kék és sárga legyen. De a színe mind1! :)
Köszönöm nektek előre is (L)
:)
2011. szept. 23. 18:35
1/5 A kérdező kommentje:
Mint az utolsó képen! :)
2011. szept. 23. 18:37
2/5 anonim válasza:
Szia!
Tudok egy helyet ahol aranyból vagy ezüstből megcsináltathatod...
Cím :budapest, újpest központól lefelé,kb az árpád út 54 környékén van egy erotikus üzlet és ott 2vel feljebb van egy amolyan ékszerüzlet ahol ilyenekkel foglalkoznak és szépen csinálják!!!
Vagy [link]
Sok sikert hozzá!
Szia!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon aranyos vagy. De ami aranyból, és ezüstből van, az nekem nem tetszik. Ezért szeretnék színeset. És, amit tetszik, az a kék és sárga! :)
2011. szept. 27. 17:14
4/5 anonim válasza:
akkor maradnak a bizsu boltok...
Sok sikert a keresgéléshez!
5/5 A kérdező kommentje:
De én a neten már keresgéltem, és nem találtam.
Te igen? Vagy más valaki? :)
A városban meg nincs :/
Vidéken meg nem sokszor járok...
2011. szept. 28. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!