Kedves anyukák, akinek volt Mamas&Papas Targaze szőnyege mennyi ideig használtátok és mennyire szerette a csemete?
2015. máj. 27. 15:23
1/4 anonim válasza:
Nem ilyenünk van, hanem egy fapadosabb. Ez szerintem nem éri meg az árát: mire ki tudná élvezni az összes funkcióját, addigra elmászik róla, mert a mozgás érdekesebb.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, én is így gondolom, de most 17ér tudnánk venni, nagyon jó áron van az eredeti árához képest és tanácstalan vagyok, mert az én kisfiam még 5hós nem mászik ülni is csak próbálkozik, lehet lefoglalná és megszeretné
2015. máj. 27. 15:42
3/4 anonim válasza:
Nagyjából 2 hónapig használná... szerintem még a 17 is sok érte.
Nekünk ilyesmi van, csak natúr színben: [link]
teljesen elég. 10 ezer forintod még így is marad valami hasznosabb dologra.
4/4 anonim válasza:
Ez nagyon komoly,én még lehet eredeti árban is megvenném 17-ért szerintem ajándék.Szoktam innen vásárolni,más kategória mint a többi áruház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!