Használtatok testvérkocsit 21-22 hónap korkülönbségnél? Ha igen, milyet, és meddig?
nekem lanyom van, ugyanennyi lesz a korkulonbseg, most szuletik majd teso ket het mulva. En sem tudom mi legyen,.szerencsere nekem szepen jon mellettem, nem rohangal, ha raszolok megall. Nem tervezek venni teso kocsit mert a kicsit hordozni szeretnenk, apa sokat segit, szoval jelenleg varunk a b.kocsi vasarlassal, inkabb motorozzon mellettem a kislany, ha elfarad pici jon a mellkasomra a nagy pedig a kocsiba, kb valahogy igy tervezem. Szamitasaim szerint
lehet nem is hasznalnank sokaig, mert telen tuti nem tudnam tolni a nagy tesokocsit :( 15-18 kg-sok meg meg ket gyerek, plussz a cuccok :(
Graco tipust nezegetek brendoban 59.000 ft.
Szia!
Nálunk 20 hónap van a gyerkőcök között, és "életmentő" volt egy tesójármű beszerzése. A nagy eleve későn kezdett el járni, és elég kényelmes.
Ha már most problémás a kimozdulás, én biztos vennék valamit. Lehet, hogy jobb lesz a helyzet, de elképzelhető, hogy lesz visszafejlődés. Illetve a nagyobb dacrohamok majd még most jönnek. Arról nem beszélve, hogyha hosszabb progira mész azért elfárad ám a nagy. Én nem bírtam volna tolni a babakocsit, és mellé 13-14kg-t cipelni.
Nekem tesóülőkém van, amit a meglevő babakocsihoz lehet csatlakoztatni. Nagyon szeretjük.
A múltkor voltam a Brendonban és a Graco Trekko Duo egész jónak tűnt.
Ez tesókocsiszerű, de csak szimplakocsi hosszú.
Nézz körül mi tetszik, a klasszikus tesókocsik nekem több szempontból nem jöttek be (méret, hátsó ülés hossza ledöntve). Volt ahova a liftbe se fértem volna be (orvos).
nekünk ez van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!