Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mei tai-t mikortól használtátok?

Mei tai-t mikortól használtátok?

Figyelt kérdés

Ahány helyen olvasom, annyifélét írnak. Van ahol azt írják, hogy 3 hónapos kortól, vagy ahol 4 és van, ahol az ülni tudást írják, mint feltétel.

Az én babám most múlt 3 hónapos, nyilván még nem ül. Vettem egy mei tai-t, használhatjuk már?

2014. febr. 27. 16:25
 1/3 anonim ***** válasza:
4-5hónapos lehetett a kislányom mikor vettem mei-tai-t, ültesd bele a babád, ha jól érzi benne magát, szerintem használhatjátok.
2014. febr. 27. 17:56
 2/3 anonim ***** válasza:
6 hónapos volt a lányom, amikor elkezdtem háton hordozni mei taiban, addig elől hordtam kendőben.
2014. febr. 27. 20:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Igazából azért lenne jó, ha már önállóan ülne a baba, mert a mei-tai - az összes többi hordozóeszközzel együtt, természetesen a kendőt kivéve - nem tartja meg olyan precízen, oldalról is csigolyánként a baba hátát. Én várnék vele még a helyedben olyan két hónapot.
2014. febr. 28. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!