Milyen kengurutok van? Milyen kortól használtátok?
Előre leszögezem, hogy nem érdekel más hordozási eszköz, így ha nem a kérdésre akarsz válaszolni, akkor inkább ne is tedd. Köszönöm!
Én ezt néztem ki: [link]
Valaki használ esetleg ilyet?
Ti milyet használtok? Linkelnétek?
Köszi :)
Nekünk ilyen van.2 hónaposan kezdtük el használni,amíg lehetett.A lányom is szeretett benne nézelődni,én is szerettem,mert jól elvolt benne.
Már nem használjuk,mert kinőtte.Elmúlt 1 éves és 10kg.
Ó, ez az Infantino nagyon jó, van az a verziója is, amit a hátadra is tudsz venni, lehet, hogy az még egy fokkal praktikusabb is.
Nekünk amúgy ilyen volt (kaptuk): [link]
Na, ezt csak azért linkeltem, hogy ilyet még VÉLETLENÜL SE vegyen vagy ajándékozzon senki, mert katasztrófa volt, ahogy "lafogott" benne a gyerek. :/
Szerintem jó.
Ha sokáig akarod használni, akkor meg pláne. Mi Bébé Confort Welcome Extens-t vettünk, nagyon szerette mindkét gyerekem.
A nagylányom bölcsis, így igazából akkor használnám leginkább a kengurut, ha mennék érte.
Ugyanis itt a lapos buszok se laposak, hiába az van kiírva, hogy az jön :))
Babakocsit meg nem emelgetném, plusz nagy gyerek is.
Na, meg ha olyan helyre megyünk (bkv-val), hogy én " két gyerek, akkor praktikusabb lenne számomra a hordozás, mint a b.kocsi.
Első lányomnál nem vettünk hordozó eszközt, bántam is eléggé. Amint megtanult járni szerencsére elfelejtette a b.kocsit. Vele mázlim volt akkor, így gyalog mentünk mindenhová, a b.kocsit le is raktuk.
Nekem ilyen van, az általad linkelt szerintem kicsi és kényelmetlen (kaptunk egy majdnem ugyanilyet kölcsön).
Vaterán kaphatsz utángyártottat vagy használtat sokkal olcsóbban, ami ugyanolyan strapabíró :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!