Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Hordozókendő újszülöttnek?

Hordozókendő újszülöttnek?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek a hordozókendőről ?

Már újszülött babáknál lehet használni?

Meddig használtátok ?

2015. máj. 10. 19:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
54%

mit jelent, hogy felkotesi modu?

szovott kendot irtam, nem rugalmast, nem karikast. es igen, a szovott kendot tobbfelekeppen lehet kotni, nyilvan nem fogom felsorolni mind a 600 kotest.

engem nem zavar amugy a velemenyed, csak az eroszakos gyozkodes, hogy marpedig neked van igazad, mert egy azaz EGY orvost azt mondta, amit.

a kendoket szovik es nem fonjak, ha neked igy megfelel, akkor keresztsavoly szovesure gondoltam elsosorban :)

2015. máj. 13. 20:56
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Tehát a kérdező csak azt vegye, amit te jónak tartasz. Akkor most ki győzköd erőszakosan? És mi van a többi kendővel, aminek a helyes használatát szintén tanítják és javasolják mások? Azok sem jók ugye, mert TE azt mondod. Nekem az orvos szava többet ér, mint a tiéd. Éppen TE vagy az, akit itt ez a legjobban zavar, szerintem inkább magadban keresd az okokat, minthogy engem vádolsz erőszakossággal...
2015. máj. 13. 21:14
 13/15 anonim ***** válasza:
54%

hol irtam en ilyet, hogy az jo amit en mondok?

kb. ugyanezt a szoveget irtad a masik kerdeshez is, meg a bicsaklo feju babakat. ott is irtak, hogy nem bicsaklik, erre te megint azzal jossz, hogy nem termeszetes ez a tartas stb.

engem nem zavar, hogy neked mas a velemenyed, tolem gondolhatod igy, de attol ne kelljen mar mindenkinek egyeterteni.

2015. máj. 13. 21:56
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Jó lenne, ha már lezárnád a témát, miután már máshová is írogattál nekem. Egyszer leírtam a véleményem, és miután más válaszoló (esetleg az is te voltál...) személy szerint az én válaszomra reagált, ezért írtam is újra. Túl sokat képzelsz magadról, hogy másokat akarsz rendre utasítani, illik is a kendő a karakteredhez... Részemről befejeztem, legalább is a veled való vitatkozást.
2015. máj. 13. 23:48
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

"Túl sokat képzelsz magadról, hogy másokat akarsz rendre utasítani, illik is a kendő a karakteredhez..."

Mégis mit képzelsz magadról utolsó? Hogy jössz te ahhoz, hogy így beskatulyázd a kendősöket?!? Fogalmad sincs az egész hordozásról!! Én is kendőzök, nem akarok megtéríteni senkit, de nyílván elmondom az előnyöket. A hordozási tanácsadó pedig nem "kendőárus", mint ahogyan te azt elképzeled! Nincs azzal semmi gond, hogy véleményt alkotsz, de ne beszélj tájékozatlanul hülyeségeket!!

2015. máj. 14. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!