Nálunk a kendő egyik gyereknél se jött be. Nem szerették.
6 hónapos volt mind a kettő, amikor vettünk Liliputi csatos hordozót. Abban bezzeg egy hangjuk nem volt.
A fene se érti ezt.
Minden esetre, ha van lehetőséged, akkor próbáljátok ki, mielőtt megveszitek.
Én kétszer vettem kendőt (mind a két gyerekhez) és bolond voltam, hogy az első esetből nem tanultam, de a fene se gondolta, hogy a második gyerek is utálni fogja.
Pedig mi direkt elmentünk mind a két gyereknél hordozóházba, hogy megmutassák hogyan kell rendesen megkötni. Mégsem jött össze benne a hordozás.
Szerintem mindegy, hogy kendö vagy hordozo!
Ami fontos, hogy biztonságos legyen, és normálisan legyen bekötve a gyerek.
Sokszor föleg kendösöket nézek, hogy a gyerek jobbra balra csuklik, szinte félemet érzek mikor ránézek. De aki rendesen beköti ott a gyerek is jol érzi benne magát.
Èn ellene voltam a hordozonak éskendönek, de kellett. Pl mikor kiállításra mentünk, ahol ezer ember, akkor volt babakocsi meg hordozo is velünk. Mikor elaludt akkor betettem a babkocsiba, hogy én is teret kapjak, de mikor ébren volt és nyüszögött magamra csatoltam.
Utolsóhoz annyit fűznék hozzá, hogy nyáron is magadra lehet kötni természetesen.
Persze összeizzadtok, de 30 fok környékén már meztelenül is izzadnál, oly mindegy, hogy rajtad van-e a baba, vagy sem. Én két nyarat hordoztam végig, az elsőt még kendővel.
13 kilós a lányom, néha mai napig a hátamra veszem úgy, hogy közben még van is némi súly a kezemben.
Régebben, mikor még csak 6-8-10 kg volt, simán hazamentem úgy, hogy ő a hátamon, plusz 3-4-5 kg bevásárolt áru a szatyraimban.
Ha a kezdetektől hordozol napi szinten, szuperül megerősödsz, hozzáedződsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!