Melyik a legjobb mei tai?
Figyelt kérdés
Annyi féle van hogy már teljesen össze zavarodtam!!a gremese-t néztem 4 hónapos kb.7-8 kg. Mei tai-ból nem baj ha használt? Meg szeretnék venni egy használt nandu hordozó kendőt is,az jó?2015. ápr. 8. 21:13
1/6 sandrachnologic válasza:
En a nandu helyett inkabb mast javasolnék, meg ha picit dragabbat megengedhetsz magatoknak. Pl. Egy Hoppediz szovottet esetleg. A nandu csak akkor lesz jo, ha mar sokadik tulaj leszel, kulonben nagyon kemeny az anyag es csúszik is, valamint nyárra nagyon meleg.
A mei-tai-ok közül én a Bora-t ajánlom, nekem az van es sokaig használtuk, meg 20 kilosan ia jo volt. Illetve ha kötni nem szeretnel, akkor SSC-t javaslok, az csatos, de a babának ugyanolyan kényelmes mint az MT. Abbol a Manduca es az Emeibaby nagyon jo, ezek újszülött szukitosek is. 😊
Remelm tudtam segiteni!
2/6 A kérdező kommentje:
Hát nem tudok dönteni a liliputi és a bora közül :( köszönöm hogy írtál sokat segítettél !!!
2015. ápr. 8. 22:46
3/6 sandrachnologic válasza:
Esetleg ha van ra lehetőséged, akkor probald ki kölcsönzés alapján, hogy melyik a jobb nektek. A Boranak hosszabb a bodyja, az tovabb hasznalhato. Egy nagyobb méretű 1,5-2 evesnek mar kicsi a Lilliputi hatresze es igy mar nem biztonságos. Nekem a fiam két évesen 18 kg volt es 102 cm, a Boraban meg elfert kényelmesen.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!!!ma megrendeltem a borat :)
2015. ápr. 9. 14:20
5/6 sandrachnologic válasza:
Nem fogsz benne csalódni 😊 nekunk a csaj aki vsinalja távoli ismerősünk, evek ota ezzel foglalkozik. Nagyon erősre varrja es az anyagok is szuperek. Nalunk a masodik gyerkőc is ebben lesz hordozva, bar van meg két masik kendom is 😊
6/6 A kérdező kommentje:
Ma beszéltem vele nagyon aranyos és segítőkész!!hétfőn érkezik meg a hordozó már nagyon várom!!és még egyszer köszönöm a segítséged! :)
2015. ápr. 9. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!