Hol tudom a legjobb áron megvenni: Abc design 3tec, fekete-fehéret? Lányomnak lesz ajándékba.
Új vagy használt?
Biztos hogy a 3TECet akarjátok megvenni?
(Kicsik a kerekei, nagyon sokszor elakad, baromi nehéz, nehéz irányítani és őrült kicsi a bevásárló kosara).
Ezt nézte ki a lányom. Mindenképpen újat szeretnék neki.
1.válaszoló: Mmilyet ajánlanál helyette?
A két féle tolókar es jol állítható hossz(nagyon magas a párja es a pici kocsikhoz gornyednie kellene), osszecsukhatósag, travel funkció (remelem jol irom). Főként ezek miatt választotta. Nem akart nagyon szineset se.
Ajánlást elfogadom azivesen es vásárlás előtt megmutatom neki, hogy lassa.
A márka tökéletes az ABC Design babakocsik átlagban nagyon jó minőségűek. De én inkább a Cobrát ajánlanám :
ezt is lehet kapni fekete-fehér színben és a tolókar is magasra állítható, travel system rendszerű szintén mint a 3TEC (Maxi Cosi, ABC Design vagy Römer Baby Safe hordozó csatlakoztatható hozzá).
Emellett könnyű, egy kézzel is könnyen irányítható, hatalmas a bevásárlókosara, nagyok a kerekei így bármilyen terepviszonyhoz jól alkalmazkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!