Mózeskosár: Melyik a legjobb?
2. babámat várom, elsővel nem volt mózesünk a babakocsi mózesét meg nem tudtuk használni baba altatásra, mert középen két oldalt egy-egy hosszú 10cm-re lefele kilógó csatlakozója volt a kocsihoz. Jó lett volna, ha lett volna, de aztán valahogy mégse vettem. De most eldöntöttem, hogy venni fogok egyet.
1. kérdés: vennél e használtat?
2. kérdés: anyagra kemény fonatú legyen, vagy puha?
3. kérdés: legyen e napellenzője
4. kérdés: állványa milyen legyen: egy helyben állós vagy ringathatós?
Gondolkodtam bölcsőn, de szerintem jó, ha könnyen hordozható benne a baba, így lehet, hogy akár a felébresztése nélkül tudnám egyik helyről a másikba vinni.
A szivacs, ami hozzá van, meg olyan kicsike, hogy szerintem akár ki is mosható mosógépben, ha úgy látom, hogy használható még, ha használtat veszek.
Nektek milyen mózesetek van/volt, mik a tapasztalataitok?
Olyat ne írjatok léci, hogy szerintetek felesleges, mert 1. babámmal érzem, hogy nagyon hasznos lett volna. (Ágyunk mellé nem fért el a 70cm széles kiságy. )
Nekünk ilyen van:
Ismerőstől kaptuk használatra, 1 gyerkőc használta eddig. Mosható minden része, nagyon szépen ki lehet tisztítani. Nagyon kényelmesnek tűnik. Lehet benne ringatni a babát, rá lehet rakni az adapterre ami van hozzá, így babakocsiba és autóba is bele lehet tenni, de autóban mózesben nem utazhat a baba. Én azért vennék merev kosarat a textil mózes helyett, mert strapabíróbbnak tűnik, szerintem biztonságosabb és tutira nem fázik benne, ha a hideg kőre, vagy hideg felületre teszem. Ami nem tetszik, hogy dög nehéz, még magában is határeset hurcolászni, nemhogy akkor amikor benne van a baba.
Ilyet én se vennék, pontosan én is arra gondoltam, hogy bizti dög nehéz, mert a babahordozó is az. Én abban se cipeltem, csak mikor kijöttünk a korházból, akkor, aztán amíg kellett, azt csak kocsiba használtuk és úgy is raktuk be mindig, hogy kivittük a babát a kocsihoz és úgy raktuk bele, mert bekötni a hordozót is bonyolult volt:D
Kétféle fonású mózes van, van a puhább, meg a kemény:
Nekem inkább a puhább szimpatikusabb. Szerinted? Csak anyagra.
szerintem a puhább. szebb is :)
hülye kérdés, de ebbe bele lehet tenni a légzésfigyelőt?
1. vagyok, ezek nekem is jobbnak, használhatóbbnak tűnnek.
Én vennék használtat, ha mosható az a része, ami érintkezik a babával.
A csatoltakból tetszik a puhább, de nem ismerem.
A napellenző jó ha van, de erre egy textilpelust is rá tudsz csíptetni.
Én nagyon szeretem, hogy a miénk ringathatós.
Én is így gondoltam.:D
Decemberre várjuk, de már úgy megvenném neki a mózest:D
Akkor puha ringathatós lesz. Szerintem ha belefér a légzésfigyelő, akkor bele lehet tenni, de én elsővel se használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!