Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Hány hónaposan nőtte ki a...

Hány hónaposan nőtte ki a mózeskosarat a babád? Milyen típusú volt a mózes?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 29. 07:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Kb. 4 hósan. Kemény, vázra dokkolható mózesem van.
2014. ápr. 29. 07:16
 2/10 anonim ***** válasza:
Puha mózesünk volt, sosem használtuk a kocsiba, csak anyukámnál aludt benne, de kb. 4 hónaposan kinőtte.
2014. ápr. 29. 07:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Puha fajtu mozesunk van, de kb 4-5 hosan kinotte. Pedig eleg apro babam volt. :-)
2014. ápr. 29. 07:27
 4/10 anonim ***** válasza:
Átlagos méretű babám 8 és fél hónaposan bundazsákkal együtt belefért még a mózesbe, csak azért nem használtuk tovább, mert akkor már inkább ülni szeretett volna. Peg Perego babakocsink volt.
2014. ápr. 29. 07:36
 5/10 anonim ***** válasza:
6 hónaposan váltottam sportrészre, de nem nőtte ki még, csak már nem szeretett teljesen vízszintes helyzetben lenni. ABC Design Cobra mózese
2014. ápr. 29. 07:45
 6/10 anonim ***** válasza:
6 hónaposan váltottunk, bőven belefért volna, de felült, nem maradt benne (adbor marsel).
2014. ápr. 29. 07:46
 7/10 anonim ***** válasza:
6 hósan már kilógott a lába, bár még aludt benne de az én gyerekem nagyobb az átlagnál. Diverso.
2014. ápr. 29. 08:05
 8/10 anonim ***** válasza:
6 hónapossan még belefér pedig 72cm most. Quinny a mózeskosarunk. Aludni még szeret benne, de sétálni már nem. Amíg pici volt napközben is altattam benne a nappaliba. Szerintem teljesen kihasználtuk.
2014. ápr. 29. 08:39
 9/10 anonim ***** válasza:
5 hónaposan nőtte ki az Espiro Vector Pro mózeskosarát. Valószínűleg még hónapokig belefért volna, de mivel pont télen volt 5 hónapos, a nagy kapucnis overállal már éppenhogy csak elfért benne, így sportra váltottunk, 150fokban megdöntve használtuk 5 hó után.
2014. ápr. 29. 09:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Kunert Vip babakocsink van, ehhez textilmózest adnak. Most 7 hónapos a fiúnk, most már nem használjuk, mert hosszra már nem jó, emellett még pluszban melegítette is. De mi nagyon szerettük, a másodikról ebben vittük le mindig a fiúnkat a magas földszinti babakocsitárolóhoz, és amíg levittük innen is a babakocsit a földszintre, addig szépen elfeküdt benne.
2014. ápr. 30. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!