Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mei-tai kérdés,5 hónaposan?

Mei-tai kérdés,5 hónaposan?

Figyelt kérdés
5 hónapos picink még nem ül, és nem tudja még annyira szétrakni a lábait, hogy mei-taiba tehessem. Még korai? Az üléssel széjjelebb teszi? Nálatok hogy van ez?
2013. jún. 4. 10:51
 1/8 anonim ***** válasza:

Mei tai-ba már teheted.

A csatosnál szokták ajánlani, hogy csak akkor tegyük bele ha már ül.

2013. jún. 4. 12:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Amíg nem rakja szét a mei-taihoz a térdeit, addig nem tehetem, mert nem kényelmes neki, és nem feszítem. Még arra szeretnék választ, hogy hány hónaposan teszi széjjelebb kb?
2013. jún. 5. 21:44
 3/8 anonim ***** válasza:

Minden rendben van a babáddal?

Nagyon fura, hogy 5 hónaposan nem tudja terpeszbe tenni a lábát.

A lányom 6 hónapos, sose volt ezzel gondja.

Nem túl feszesek az izmai? Ortopédián is minden rendben volt?

5 hónapos korban nem kellene, hogy ez problémát okozzon, inkább kérdezz rá a dokinál, vagy védődőnél, hogy szerintük minden rendben van-e.

2013. jún. 5. 21:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen, csípő röntgen is rendben van, azon is voltunk. Doki szerint is minden oké. Végülis szétrakja, de nem annyira hogy kényelmes legyen neki huzamosabb ideig úgy tartani. Inkább várok vele még, még most kezdi a nagymozgásokat.
2013. jún. 6. 19:05
 5/8 A kérdező kommentje:
3-as válaszoló, a 6 hónaposodat mikor tetted bele? Már hogy sose volt gondja ezzel, már első hónapokban is szétrakta? Ez elég fura nekem.
2013. jún. 6. 19:08
 6/8 anonim ***** válasza:

3-as vagyok (és az 1-es is).

Van egy Lilliputi csatosom, de még nagyon elveszlik benne és ülni sem tud, így nem használom még.

Születésétől kendőben hordom és mivel úgy az egészséges, ha a térdhajlatig van a kendő anyaga a széles terpesz miatt, így úgy kötöm a kezdetektől, sosem volt gond azzal, hogy nem nyílna szét a lába.

Bocsánat, nem akarlak ijesztgetni, ha a doki azt mondta, hogy minden rendben, biztos úgy is van, csak furcsa volt nekem, mert ilyet még nem hallottam.

2013. jún. 6. 19:36
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát végülis szétrakja, csak nem szereti sokáig, azért gondolom hogy feszül neki. Kendő nekem nem jön be, nem hordoztam még. Akkor még várok, végülis nem késtem le semmiről.
2013. jún. 7. 20:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Tegnap beleraktam őt, hát szépen szétterpeszt, ahogy kell. Korán írtam ki a kérdést:) Szóval nincs baj. Kézben is úgy tartom, szeret is úgy lenni.
2013. jún. 12. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!