Létezik, hogy 5 hónaposan csípőficamos a babám? Többi lent.
A 6 hetes kontrollon (ortopédia kézi-uh, magán uh) mindent rendben találtak, mondták, hogy 4 hónap múlva menjek megint.
De elhúzódott és csak most fogom vinni, most töltötte be az 5. hónapot. Észrevettük, hogy az egyik combján több a hurka.
Ez jelent valamit? Ficamra kell gondolni?
Volt egy kis asszimetriája, kiflizett, Dévény tornára járunk, még nem könyököl kitartóan.
Gondolom, ti is adjátok még rá a terpeszbetétes pelenkát.
Mi is 5 hónaposan jutottunk el röntgenre, a lányomnak is ráncasszimetriája van, de nincs ficam, 6 hétig még hordani kell a terpeszpelenkát.
miért adnánk?
senki nem mondta!
minden rendben volt a babával.
Megelőzésképp is szokták hordani.
Nekünk még 2 hónaposan mondta a doki, hogy adjuk rá, bár nálunk a családban előfordult csípőficam, így volt félnivalónk.
Ártani nem árt, bár én is csak napi max. 14-15 órát adom rá (éjszakára+délelőtt pár órát), mert anélkül szabadabban mozog.
nekünk senki nem mondta.
fel sem merült. most már egyre idegesebb vagyok.
holnap kérek időpontot oda, ahol 6 hetesen voltunk csípő-koponya-hasi uh-on.
aztán meg megyek az ortopédiára, oda úgysem adnak rögtön.
azért több mint durva lenne, hogy folyamatosan járunk dévényre és ott nem tűnik fel, ill. a gyerekorvosnak az oltáson nem kéne figyelnie?
vagy a státuszon?
nagyon bízom benne.
főleg hogy tegnap voltunk oltáson, bár nem tudom, hogy nézik-e ilyenkor a redőket.
Jaj bocsi, nem akartam a frászt hozni rád!
Az szerintem is biztos, hogy a Dévényes észrevette volna, ha nagy a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!