Peg Perego Roma típusú babakocsiba lehet mózeskosarat tenni?
Figyelt kérdés
Vízszintesig dönthető, de nem teljesen egyenes, nem vagyok kibékülve ezzel. Újszülöttnek kellene, legalább az első néhány hónapra. Nézegettem mózeseket, de azok kb 30-35 cm szélesek, és nem nagyon férnének bele :-(2013. dec. 21. 09:08
1/2 anonim válasza:
Én még nem láttam. Nézz valami hasonlóan régi típusú textilmózest, hátha, de sok reményt ne fűzz hozzá...sokan belerakják a babát így is, bár már rég nem láttam ilyen kocsit, de nekem se tetszik. Nem tudsz valami újabbat venni, vagy olyat ami vízszintesig dönthető? Ha ragaszkodsz a márkához, akkor a veneziát ajánlom!
Sajnálom hogy érdemben nem tudtam segíteni!
2/2 anonim válasza:
Nincs kifejezetten ehhez a típushoz mózeskosár. De nem baj, hogy nem teljesen vízszintes, amennyire a Roma dönthető, az pont jó. Ha nagyon zavar, akkor esetleg vehetsz hozzá valamilyen merev aljú textilmózest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!