3,5 hónapos csücsülni vágyó babát milyen babakocsiba tehetem?
az a baj, hogy a mózesben már nyavalyog, kézbe kell sokat vinnem (hassal nem tudom tolni a kocsit) - a kocsi vázára rakható autósülés/hordozóba meg a háta miatt nem szívesen vinném sétálni (1-1,5 órát szoktunk menni csavarogni)
milyen babakocsiba lehet tenni, hogy a kis hátának ne legyen megterhelő, de kényelmesen nézelődhessen?
van valaki, aki a babahordozó/autósülésben is vinné/viszi sétálni a babáját?
Én vittem egy időben az autósülésbe sétálni. Ha belegondolsz annyit simán autózhattok is. És akkor is abba "ül". :) Szerintem nem rossz ötlet abba tologatni. :)
7 hós kislány anyukája :)
A sportrészbe semmiképpen sem. Ismerősöm 2.4 hónapos babáját csak abba hordta. Totál elképedtem tőle.
De én is láttam már olyan mózest amin lehet cseppet emelni a támláján. Ajánlom én is. Ha más nem akkor marad az ülés. Nem a legjobb de még mindig a sport résznél jobb.
Ennyi idősen még nagyon nem szabad ültetni. A hordozó jó ötlet de azért az is terheli a gerinc alsó szakaszát.
Hordozókendőn nem gondolkodtál? abban kedvére nézelődhet ;)
köszönöm a válaszokat, tanácsokat mindenkinek! :)
van kenguru és hordozókendő is, eddig nyöszizett benne (mondjuk akkor még 2 hónapos volt) de lehet, megint nekivágok, végül is már "nagyfiú" :)
ma "plázáztunk" és majd 1-1,5 órán át jól elvolt a hordozóban kocsikáztatva, bár ugye ez sima terep...
sajnos a mózesünk nem dönthető nekünk...
köszi mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!