Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » 3,5 hónapos csücsülni vágyó...

3,5 hónapos csücsülni vágyó babát milyen babakocsiba tehetem?

Figyelt kérdés

az a baj, hogy a mózesben már nyavalyog, kézbe kell sokat vinnem (hassal nem tudom tolni a kocsit) - a kocsi vázára rakható autósülés/hordozóba meg a háta miatt nem szívesen vinném sétálni (1-1,5 órát szoktunk menni csavarogni)

milyen babakocsiba lehet tenni, hogy a kis hátának ne legyen megterhelő, de kényelmesen nézelődhessen?

van valaki, aki a babahordozó/autósülésben is vinné/viszi sétálni a babáját?

2013. szept. 6. 20:29
 1/7 anonim ***** válasza:

Én vittem egy időben az autósülésbe sétálni. Ha belegondolsz annyit simán autózhattok is. És akkor is abba "ül". :) Szerintem nem rossz ötlet abba tologatni. :)

7 hós kislány anyukája :)

2013. szept. 6. 20:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk a mozes emelhető volt egy kicsit. Én emeltem rajta és igy jobban kilátott. Max a hordozoba rakhatod, de azt sokan nem javasolják. A lényeg h ültetni ne ültesd és a sportrészbe se rakd még.
2013. szept. 6. 20:39
 3/7 anonim ***** válasza:

A sportrészbe semmiképpen sem. Ismerősöm 2.4 hónapos babáját csak abba hordta. Totál elképedtem tőle.

De én is láttam már olyan mózest amin lehet cseppet emelni a támláján. Ajánlom én is. Ha más nem akkor marad az ülés. Nem a legjobb de még mindig a sport résznél jobb.

2013. szept. 6. 20:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi idősen még nagyon nem szabad ültetni. A hordozó jó ötlet de azért az is terheli a gerinc alsó szakaszát.

Hordozókendőn nem gondolkodtál? abban kedvére nézelődhet ;)

2013. szept. 6. 21:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Az én fiam is 3,5 hós mi mostanában a hordozót használjuk.Nekünk emelhető a mózes de a pici ezt szereti.Tedd bele nyugodtan :)
2013. szept. 6. 21:15
 6/7 anonim ***** válasza:
kisfiam 4 és fél hónapos, már kb. egy hónapja csak a hordozóban megyünk sétálni, mert a mózesben csak sírt, nem akartam még így sétálni vinni, megkérdeztem a védőnőnket és mondta, hogy 1 1,5 óra séta a hordozóban még nem teszi tönkre a gerincét, nyilván nem abban van egész nap nálatok sem gondolom, azóta így megyünk sétálni, nagyokat alszik benne, olyankor kitámasztom a fejét egy pelussal, hogy ne dőljön annyira oldalra, azóta nincs sírás sem, ja, ami még eszembe jutott, a mi hordozónkban van szűkítő betét, de már nem tudjuk használni, mert a fiatalúr kinőtte :)
2013. szept. 7. 13:51
 7/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, tanácsokat mindenkinek! :)

van kenguru és hordozókendő is, eddig nyöszizett benne (mondjuk akkor még 2 hónapos volt) de lehet, megint nekivágok, végül is már "nagyfiú" :)

ma "plázáztunk" és majd 1-1,5 órán át jól elvolt a hordozóban kocsikáztatva, bár ugye ez sima terep...

sajnos a mózesünk nem dönthető nekünk...

köszi mindenkinek :)

2013. szept. 7. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!