Ti használtátok a babakocsiba tartozó mózeskosarat? Nem felesleges? Ha használtátok, akkor meddig?
Nálam , most van a 3. baba
Az első kislányom Hanna 5 éves , neki pierre cardingos babakocsija volt hozzá mózes mi vele 6 hónapos koráig használtuk , mondjuk szerintem ha már bele fér még egy kicsit akkor télen legyen benne , mert abba melegebb van .
Luca - 3 éves , Abc Desing Cobra volt vele 4 hónapos koráig , mert Áprilisi és nyáron már nem szeretett benne lenni .
Zalánka 1 hónapos - Peg Perego p3 szerintem vele Márciusig vagy amikor ki jön a jó idő
És egyeltalán nem felesleges nagyokkat aludtak / alszannak benne a gyerekeim , Zalánka néha a lakásba is abba alszik annyira szereti
lehet,hogy nem jól fogalmaztam!a mienk kunert vip és ahhoz adtak egy textil mózes részt,amit ki is lehet venni a babakocsiból!nem úgy értettem,hogy egyből sport babakocsiként használnám a kocsit!ilyesmi,mint amit belinkeltem!ki lehet venni babástól a babakocsiból!remélem érthető vagyok!enélkül is tudom úgy használni a babakocsit,hogy vízszintesig van döntve és téliesíthető! :)
Utolsó vagyok
Nekünk is Kunert VIP volt. :-)
első vagyok
Nekünk is merev falú, kivehető van, sokat használjuk magában is, csak kivesszük és hozzuk-visszük benne a babát. Kényelmes és praktikus még nyáron is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!