Egy nagyon szép állapotú Maxi Cosi Mura 3 babakocsiért 100. 000 ft-ot ellehet kérni?
Figyelt kérdés
120.000 ft volt csak a sport rész... Újonnan vettem hozzá a mózeskosarat(Quinny), és a Maxi Cosi hordozót is. Mindegyik részéhez van esővédő, a hordozóhoz lábzsák is. A Maxi Cosi pelenkázótáska 15.000 ft volt.2015. ápr. 8. 11:18
12/20 anonim válasza:
nme sok hiszen jóval többet ér,de ahogy írták akinek van ennyije,nem használtat fog venni,hacsak nem külön ezt az egy kocsit akarja. egyébként meg aki használtan vesz,kb 40körül.
13/20 anonim válasza:
Én sem értem pontosan a helyzetet. Odamegy úgy, hogy azt sem tudja mennyiért árulod? Az azért érdekes. Amúgy meg próbáld meg ennyiért. Ha nagyon nem megy, akkor majd lejjebb viszed az árat. (Hacsak nem sürgősen kellene a pénz). De elsőre azért ne tedd nagyon alacsonyra a mércét. Lehet, hogy úgy hamarább megveszik, de lehet hogy lenne más, aki többet is megadna érte.
14/20 anonim válasza:
Egy próbàt megér. Maximum ha làtod hogy sokallja, kérdezd meg h mennyiért lenne nem sok.
Én 150-ért nézek hasznàltan olyat, ami újan 250.
15/20 A kérdező kommentje:
Nem kérdezte az árát, csak szeretné megnézi, mert egy közös ismerősünk mondta, hogy árulom a kocsit.
2015. ápr. 8. 14:58
16/20 anonim válasza:
Ja így már érthető. Próbáld azért a 100-at elsőre. Azért nem feltétlenül igaz az, hogy aki használtat vesz, az nem adna ki 100-at érte. Mert lehet, hogy nagyon frankó babakocsit szeretne, de azért 250-et már nem tud/akar rászánni, annak jó opció ez.
17/20 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem sürgős, na majd látjuk.
2015. ápr. 8. 15:05
19/20 anonim válasza:
20/20 A kérdező kommentje:
Igen, sikerült 95.000 ft-ért elvitték! Nagyon köszönöm a válaszokat! Szép estét mindenkinek!
2015. ápr. 8. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!