Egy nagyon szép állapotú Maxi Cosi Mura 3 babakocsiért 100. 000 ft-ot ellehet kérni?
Figyelt kérdés
120.000 ft volt csak a sport rész... Újonnan vettem hozzá a mózeskosarat(Quinny), és a Maxi Cosi hordozót is. Mindegyik részéhez van esővédő, a hordozóhoz lábzsák is. A Maxi Cosi pelenkázótáska 15.000 ft volt.2015. ápr. 8. 11:18
1/20 anonim válasza:
Kérni lehet, hogy vevő lesz-e rá, az már kérdéses. Aki használtan akar kocsit venni, annak általában nincs százezre rá, akinek meg van ennyi, az inkább újat vesz. Ez elég patt helyzet neked, szerintem.
2/20 A kérdező kommentje:
Ma jön egy érdeklődő (ő az első) ezért kérdezem, mert nem szeretném elijeszteni, de tényleg nagyon drága volt és egyébként egy szuper babakocsi.
2015. ápr. 8. 11:23
3/20 anonim válasza:
Igen, sajnos ez a baj a drága holmikkal. Általában jó ha féláron el tudod adni.
4/20 A kérdező kommentje:
Ez még így is jóval félár alatt van
2015. ápr. 8. 11:28
7/20 anonim válasza:
Drukkolok, hogy a mai érdeklődő megvegye!
8/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, majd írok!
2015. ápr. 8. 11:39
9/20 anonim válasza:
Nem értem miért ijesztenéd el.Nyilván tisztában van az árrával nem?Vagy csak úgy odamegy,hogy nem tudja mennyiért adod?
10/20 anonim válasza:
Két éve néztük a Murát használtan, 70 e körül kínálták úgy, hogy minden volt hozzá. Szóval ennyiért én drágának találom. Ennyi pénzem lenne babakocsira, akkor nem hiszem hogy használtan vennék (így se használtan veszek, viszont nincs is rá ennyim).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!