Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Szerintetek milyen színű...

Szerintetek milyen színű babakocsi lenne jó?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt a babakocsit venném meg, de van lehetőségem arra hogy két különböző színt válasszak, mivel kisfiú-kislány párosom lesz arra gondoltam hogy rózsaszín kék , vagy maradjak a sima pirosnál ?

2015. márc. 23. 09:50
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik a piros, én azt venném.

Amúgy később szerintem ezt könnyebb eladni, mert unisex.

2015. márc. 23. 09:56
 2/8 anonim ***** válasza:

Én simán pirosat választanám.

Miben tud többet ez a kocsi, hogy ennyibe kerül? Félre ne érts, semmi közöm hozzá, hogy ki mennyiért vesz kocsit. Mi is most nézelődünk, az ABC design zoomot néztük ki, szintén ikreknek.

2015. márc. 23. 10:26
 3/8 A kérdező kommentje:

Igazából tetszett az hogy masszív, és egymás mellett vannak.

Nem szeretnék olyan babakocsit venni ahol egymás mögött vannak.

Sokat nézegettem. Vagy csak nagyon rossz minőségűt vagy méreg drágát találtam.

2015. márc. 23. 10:35
 4/8 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem jo otlet a ket kulonbozo szin, bar en inkabb rozsaszin-khaki, vagy feher-khaki, estleg feher-kek parost valasztanek.A rozsaszin a vilagos kekkel nem tetszik, de ez csak az en velemenyem.

Masreszt eszembe nem jutna vasarlas elott mar az eladason gondolkodni, kizarolag azt vennem figyelembe, hogy nekem tetszen es orommel hasznaljam.

2015. márc. 23. 10:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Jaj, nekem meg eszembe jutott, hogy egy rózsaszín-kék kombót nem lehetne könnyen eladni (talán épp azért, mert nem szép, ahogy te is írtad kedves utolsó).
2015. márc. 23. 10:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem vennék két különböző színt.Nem rossz a piros,de ha lehetne én ezüstöt v. fehéret venném,esetleg még a barnát.
2015. márc. 23. 11:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Én a helyedben használtat keresnék. Jó minőségűt, töredék áron.
2015. márc. 23. 11:38
 8/8 aHermann ***** válasza:

Szia!

Én a pirosnál maradnék. Az nagyon unisex, és jól is néz ki. A rózsaszín nekem nagyon nem tetszik, szerintem hamar meg is látszik rajta minden (a fehérnél is). A Donkeyhoz kapható kékek szerintem nem szépek, ha a Cameleonhoz kapható navy blue-ról lenne szó, akkor esetleg variálgatnék.

2015. márc. 24. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!