Mennyire fontos, hogy legyen egy babakocsi külön nyárra és külön télre?
nekem sportkocsim volt télre is
(beletettem az irhakabátom, meg egy kidobott kocsiról leszedtem azt a lázsákféle valamit, totál passzol, tökéletesen téliesítettem, a nap ellen plusz fedőt is vettem, ami télre szintén jobban szigetel)
szerintem ez nem évszaktól függ hanem kortól. egy éves koráig az otromba kocsit használtuk, télen- nyáron. aztán mikor már szépen járkált, vettünk egy könnyű sportkocsit, azt a nagyon olcsót. 2 éves koráig azt használtuk, szintén télen-nyáron.
mikor pici, akkor nem tudod sportba tenni, mert azok már stabilan ülő babáknak van. aztán mikor már nagy és kirándultok, jöttök-mentek-buszoztok, meg már nem praktikus a batár fekvős kocsi :)
Én se hallottam még ilyet, hogy téli meg nyári babakocsi. :) Inkább korhoz kötött. Nagyobb babáknál szoktak könnyű, sport babakocsit használni, és az jó télen is.
A férfiak amúgy sokmindenben ilyenek, hogy már van 1, akkor minek kettő. De ha az egy "otromba", nehéz közlekedni vele, akkor szerintem igenis megérné venni egy sport babakocsit. Gondolom azért még sokat fogsz/fogtok menni a gyerkőccel, ki a játszóra meg ide-oda, egy ilyen nagy, nehéz babakocsi igencsak megnehezít a dolgod évszaktól függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!