Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mennyire fontos, hogy legyen...

Mennyire fontos, hogy legyen egy babakocsi külön nyárra és külön télre?

Figyelt kérdés
Párommal azon vitázunk, hogy vegyünk-e egy sportkocsit vagy sem. Van egy nagy otromba, kifejezetten téli babakocsink, ami nem nagyon szellőzik, és még közlekedni is nehéz vele. Én szeretnék egy sportbabakocsit venni a melegebb időre, nyáron úgy is többet van kint az ember mint télen, de a párom szerint elég egy kocsi, fölösleges lenne mégegy. Mi a ti véleményetek?
2015. márc. 19. 18:25
 1/5 anonim ***** válasza:

nekem sportkocsim volt télre is

(beletettem az irhakabátom, meg egy kidobott kocsiról leszedtem azt a lázsákféle valamit, totál passzol, tökéletesen téliesítettem, a nap ellen plusz fedőt is vettem, ami télre szintén jobban szigetel)

2015. márc. 19. 18:29
 2/5 anonim ***** válasza:

szerintem ez nem évszaktól függ hanem kortól. egy éves koráig az otromba kocsit használtuk, télen- nyáron. aztán mikor már szépen járkált, vettünk egy könnyű sportkocsit, azt a nagyon olcsót. 2 éves koráig azt használtuk, szintén télen-nyáron.

mikor pici, akkor nem tudod sportba tenni, mert azok már stabilan ülő babáknak van. aztán mikor már nagy és kirándultok, jöttök-mentek-buszoztok, meg már nem praktikus a batár fekvős kocsi :)

2015. márc. 19. 18:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem se időjárás, hanem korfüggő a dolog. Nekünk az első kocsink se volt batár, de azt használtuk később is télen, mert ahhoz van tökéletes téli felszerelés. 1 éves koruk után pedig egy esernyőre csukható kocsit használtunk általában, azt vittük magunkkal autóval is. Ha gyalog mentünk messzebbre (játszótér, bevásárolni) én a nagyobb kocsit használtam még a 2 éves gyereknél. Tolni is könnyebb volt. Szóval szerintem van létjogosultsága annak, hogy két babakocsid legyen, akár egyszerre használatban is.
2015. márc. 19. 19:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Még nem is hallottam ilyenről, hogy téli, meg nyári babakocsi. Nekünk egy babakocsink volt (pontosabban egy váz, 3 lehetséges feltéttel: mózeskosár, autós hordozó, sportülés)
2015. márc. 19. 20:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Én se hallottam még ilyet, hogy téli meg nyári babakocsi. :) Inkább korhoz kötött. Nagyobb babáknál szoktak könnyű, sport babakocsit használni, és az jó télen is.

A férfiak amúgy sokmindenben ilyenek, hogy már van 1, akkor minek kettő. De ha az egy "otromba", nehéz közlekedni vele, akkor szerintem igenis megérné venni egy sport babakocsit. Gondolom azért még sokat fogsz/fogtok menni a gyerkőccel, ki a játszóra meg ide-oda, egy ilyen nagy, nehéz babakocsi igencsak megnehezít a dolgod évszaktól függetlenül.

2015. márc. 20. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!