Babakocsi választásnál fontos, hogy egy garnitúrában
legyen a babakocsi+mózeskosár+hordozó?
Figyelt kérdés
Kinéztem egy nagyon szépet, de ahhoz csak a babakocsi, ami több fokozatban dönthető + mózeskosár + pelenkázótáska jár. Hordozó nincs hozzá. Most úgy képzelem, hogy a hordozót csak az autóban használnánk, nem raknánk rá a babakocsira, mindig csak beletennénk a babát, így nem kell olyannak lennie, mint a kocsinak. Kérdésem az lenne, hogy érdemes-e olyat választani, amihez van hordozó vagy azt tényleg csak autóban érdemes használni? Első babát várom, nincs még tapasztalatom. Köszönöm előre is a válaszokat.
Nekem sem volt hordozó a babakocsihoz. Egy más fajtát kaptam kölcsön a barátnőmtől. A hordozót csak az autóban használtuk. Szóval szerintem semmi jelentősége, hogy ugyanolyan-e mint a babakocsi.
2012. máj. 13. 10:04
2/9 anonim válasza:
nekem meg mózesem nem volt. A hordozót először az autóban használtam, aztán pedig abban kezdtem a hozzátáplálást, amig nem tudott ülni.
2012. máj. 13. 10:09
3/9 anonim válasza:
A hordozóhoz nagyon jó, ha van hozzá, amihez rögzíteni tudod, és akkor hordozóstol tudod tolni a babát. Pl: bevásárolni mentek, nem kell babakocsit is vinni, csak a toló aljat rácsatalakoztatni. És mondjuk alszik a baba, nem kell kirángatni a hordozóból, hanem hordozóval együtt átteni, akkor valszeg nem ébred fel. És lehet jönni-menni. Nézz körül, amíg pici a baba, a legtöbben hordozót visznek rövidebb bevásárlásra. Persze, a nagy sétákra kell a babakocsi. De én mindenképp olyat vennék, akár külön szettben, lehet simán hordozó+tolható alj. És akár egy másik csomagban ahogy akartad.
Még ol. orvoshoz viszed, akkor sem kell cipelned hordozóstol a babát, csak rákattintod a kerekekre, és mehettek. Nagyon hasznos a guruló rész hordozóhoz.
2012. máj. 13. 10:17
4/9 anonim válasza:
Én a hordozót nem csak a kocsiban használom.
Pont azért, hogy amikor rohangálni, vásárolni kell, ne kelljen pakolgatni a gyereket a mózesbe.
2012. máj. 13. 14:41
5/9 anonim válasza:
Mi 3in1-ben kocsit vettünk, de néhány hónapra elutaztam, ahol csak a mózes volt velem. Kölcsön kaptam egy hordozót, de nagyon hiányzott a kocsink hordozója, mert iszonyat gáz volt átpakolni az alvó gyereket a hordozóból a mózesbe és vissza. Arról meg ne is beszéljünk, hogy plusz egy feltétet cipelni kell magaddal. Sokkal egyszerűbb, ha rá tudod pattintani a vázra.
2012. máj. 13. 16:17
6/9 anonim válasza:
Később, mikor meg már nem lát ki a mózesből a baba és idegesíti, akkor is hasznos ha rá tudod tenni a vázra a hordozót, mert ugye a sportrész meg még korai, mert nem tud ülni.
2012. máj. 13. 19:06
7/9 anonim válasza:
Az én gyerekem sose ébredt fel amikor kivettem a hordozóból és átraktam a babakocsiba. Igaz tegnap 7 hósan úgy tettem tisztába és öltöztettem pizsamába, hogy nem ébredt fel :) elég jó alvó... Ennek ellenére mi kb. 3 hónapig használtuk a hordozót, mert nem volt váza és így nehéz cipelni,folyton neki ütközött a lábamnak. Illetve engem zavart, hogy be kellett hajtania a lábát, mert nem fért el a hátsóülésen. Ezért vettünk egy gyerekülést, ami 0 hónapos kortól használható, illetve a babakocsit visszük a csomagtartóba ha bevásárolni megyünk, ha dokihoz akkor meg viszem simán a kezembe.
Mennyire pénz függő a választás egyébként?
2012. máj. 14. 07:04
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor praktikus, ha van hordozó a kocsihoz. Kinéztem egy nagyon szépet, de ahhoz nem volt, így most nézelődök tovább. Nem szeretnék 80 ezer felett költeni a kocsira, mert szerintem nem éri meg. De akkor mindenképp olyat keresek, hogy legyen hozzá hordozó. Még egyszer köszönöm a válaszokat!
2012. máj. 14. 12:58
9/9 bettike07 válasza:
Szia!
Én is első babás voltam, mikor egy szettel kezdtem szemezni. Megvettem egyben végül, gondoltam, ha már baba, akkor mindene meglegyen :). Nem bántam meg, mindhármat ki tudom használni... :) Gyönyörű színek közül választhattam (házhoz hoztak 2-3 színt, amit kiválasztottam, és próbálkozhattam vele, hova hogy férek be vele).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!