Ti kiadnátok egy használt kocsira 60-80 ezret mikor az uj 110 ezer? Teljesen el vagyok bizonytalanodva!
Figyelt kérdés
ABC Design Cobráról vagy Mambáról van szó...2015. márc. 23. 08:29
11/18 A kérdező kommentje:
Kedves 7-es nem az volt a kérdés hogy neked tetszik e ... :D
2015. márc. 23. 10:43
12/18 anonim válasza:
Igen, sajnos ez így eléggé lutri. Nekem szerencsém volt, mert egy helyi hirdetésben sikerült megtalálni a babakocsit, amilyet kerestem, így meg tudtam nézni. Az eladó is korrektül elmondta az esetleges problémákat. Egyébként, ha pl Vaterán vásárolod, az elállási jog abban az esetben is megillet, ha mégsem jó a termék. Kérdés az eladótól ezt mennyire lehet számon kérni.
Mondjuk én egy Peg Perego Twin babakocsit vettem 70 000Ft-ért, 220 000 az új ára.
13/18 anonim válasza:
ha csak egy gyereknek kell, akkor igen, de ha már kettőnek, akkor már nem. Azért a mindennapi használat esetén egy év után nem néz ki újnak, max. jó állapotúnak.
15/18 anonim válasza:
Használtat vettem, 2 gyerek nyűtte nálunk. Nem vennék ma sem újat. De hogy a kérdésre feleljek 60-at adnék érte, 80-at nem.
16/18 anonim válasza:
Nem véletlenül kerül a Cobra és a Mamba használtan is ennyibe. Olyanra hallgass, akinek van is tapasztalata, ne azokkal akik nem ismerik a kocsit sem. Gyakorlatilag ugyanolyan használtan is, mint újonnan, sokadik gyereknél is ugyanúgy működik, mint az új.
17/18 anonim válasza:
Használt kocsinál talán a felét adnám érte. 55-öt max.
18/18 anonim válasza:
Ên használtam a mambát,baromi jó kocsi!60-ért simán megvenném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!