Ti kiadnátok egy használt kocsira 60-80 ezret mikor az uj 110 ezer? Teljesen el vagyok bizonytalanodva!
Mi az hogy meg van szakítva? Meg az hogy nem úgy viselkedik? Egy babakocsiról beszélünk nem egy kutyáról. ;)
Tavaly tavasszal vettünk használtan első tulajtól (8 hónapot használták) szintén egy ABC Design Cobrát 70 ezerért. Teljesen úgynéz ki még most is mint egy új pedig már mi is lassan 7 hónapja használjuk.
Ennyi pénzért teljesen megéri, az meg hogy van e valami baja az akkor derül ki amikor elmentek érte. Megnézed, tologatod, szétszeded, összeszeteled és rögtön kibukik ha valami nem klappol vele.
Lehet a használt is teljesen jó, gond nélkül.
De használt kocsiért eszem ágában sem lenne majdnem teljes árat fizetni. Ez üzlet az eladónak, de neked is. :)
Olcsóbban megvenném.
Nem, en eleve nem vennek hasznalt kocsit.Nem lehet tudni milyen terhelesnek volt kiteve, es ezek utan meddig birjak meg a kopo alkatreszek.A mienk pl egy Quinny Buzz, bar meg csak 3 honapja hasznaljuk es teljesen ujnak nez ki, kizart hogy megvennem akar ennyi hasznalat utan is, ha tudnam hogy valaki ugy hasznalja mint mi.
En valahogy ugy gondolok ra, mint pl egy laptop aksijara, ami X toltesre van hitelesitve, majd feladja a szolgalatot.De barmilyen mas hasznalati cikket hozhattam volna peldanak, hiszen egyiket sem terveztek vegtelen hasznalatra, mert akkor mar reg becsodoltek volna a gyartok.
Pl en eleg sokat lepcsozok a babakocsival, de ezek a nagy zokkenesek nyilvan nem tesznek jot az allithato tolokar felfuggesztesenek.Nem fogok meglepodni ha egy ido utan mar nem lesz allithato:)
Masreszt naponta tobbszor kerul a csomagtartoba, ami a hidraulikus nyito szerkezetet koptatja. Legalabb ennyiszer kerul le rola a hordozo is, de a csatlakozojarol szinten nem tudom, hogy mennyi cserere lett hitelesitve.
Ami elromolhat el is romlik, es ez tobbnyire a garancia lejarta utan 1-2 hettel tortenik:)
Kedves utolsó! Nagyon jól leirtad a gondolataim! Pontosan ez a gondom nekem is vele, hogy tisztába vagyok vele mi mennyit öltük az első kocsink, és jó párszor megszakitottuk/túl pakoltuk, és bizony nyekergett, a végén már a kerekei ferdék voltak. (mondjuk az is biztos hogy nem egy jó fajta kocsi volt)
Szóval mivel tudom hogy mi is öltük a kocsit félek pont egy ilyen kocsit fogok kifogni, és én már nem annyira fogom tudni ugy kihasználni mint szeretném!
Viszont minden rokon hozzátartozó, baratnő azzal "faraszt" hogy ennyit egy kocsiért kiadni pénzkidobás, és már teljesen el vagyok bizonytalanodva mert ugy érzem hogy teljesen igazuk van, és igenis lehetne a gyerekbútorra, kisruhákra és a lakásra ezt a pénzt elkölteni... Viszont tudom hogy az első fiunkkal mennyit küzdöttünk a kocsival, és alig vártuk hogy végre tudjon nagyobb távokat sétálni... Szóval teljesen bizonytalan vagyok...
(A zöld kezecske mindenkinek ment...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!